Μήτογλου: «Του χρόνου να είμαστε πρωταθλητές στην Αγιά Σοφιά» (vid)

Μήτογλου: «Του χρόνου να είμαστε πρωταθλητές στην Αγιά Σοφιά» (vid)

Μήτογλου: «Του χρόνου να είμαστε πρωταθλητές στην Αγιά Σοφιά» (vid)

bet365

Ο Γεράσιμος Μήτογλου ανακοινώθηκε από την ΑΕΚ και στις πρώτες του δηλώσεις ο νεαρός αμυντικός ανέφερε πως στόχος των «κιτρινόμαυρων» να είναι πρωταθλητές στην «Αγιά Σοφιά».

Η ΑΕΚ στην προσπάθειά της να ενισχυθεί στην άμυνα απέκτησε τον Γεράσιμο Μήτογλου, με τους «κιτρινόμαυρους» να ανακοινώνουν την Παρασκευή το μεσημέρι την μεταγραφή του 21χρονου ποδοσφαιριστή. Από την πλευρά του ο Μήτογλου στις πρώτες του δηλώσεις μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Ένωσης ανέφερε σχετικά: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην ΑΕΚ. Είναι μια πολύ μεγάλη και ιστορική ομάδα. Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και να δικαιώσω τους ανθρώπους που με πίστεψαν.

Αρχικά είναι ο κόσμος, δίνει πολύ μεγάλη ώθηση στους παίκτες όταν αγωνίζονται και παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στην ψυχολογία ενός παίκτη. Από την άλλη η ΑΕΚ έχει ένα όνομα, είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα και είναι τιμή για εμένα να παίξω εδώ».

-Ποια είναι τα όνειρα που θέλεις να πραγματοποιήσεις με την κιτρινόμαυρη φανέλα;

«Τα όνειρά μου είναι αρχικά να δουλέψω, να γίνω βασικός με τη φανέλα της ΑΕΚ και να κατακτήσω τίτλους με την ομάδα».

-Σκέφτεσαι από τώρα την προοπτική του νέου γηπέδου;

«Σίγουρα θα γίνει ένα πολύ μεγάλο… μπαμ, πιστεύω. Και ο κόσμος θα ενθουσιαστεί παραπάνω, και οι παίκτες, και η διοίκηση, όλοι. Και εύχομαι του χρόνου να είμαστε πρωταθλητές στην Αγιά Σοφιά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα