ΠΑΟΚ: Ο Μάιος ήταν ο μήνας του MVP Αλέξανδρου Πασχαλάκη

ΠΑΟΚ: Ο Μάιος ήταν ο μήνας του MVP Αλέξανδρου Πασχαλάκη

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Ο Μάιος ήταν ο μήνας του MVP Αλέξανδρου Πασχαλάκη

bet365

Ο Έλληνας γκολκίπερ αναδείχθηκε από το κοινό του ΠΑΟΚ ως ο πολυτιμότερος παίκτης για το μήνα Μάιο, τον τελευταίο της περσινής σεζόν, όπου κατακτήθηκε το 8ο κύπελλο της ιστορίας του συλλόγου.

Η σεζόν έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο για τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, ο οποίος κατόρθωσε μέσα από τις εμφανίσεις του να κερδίσει τα μπράβο του κόσμου και το βραβείο του MVP Μαΐου, μέσα από την σχετική ψηφοφορία στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ.

Πιο αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Ο ΠΑΟΚ έβγαλε αντίδραση στο φινάλε των αγωνιστικών υποχρεώσεων της περιόδου 2020-21 και κατέκτησε το Κύπελλο. Σημαντικό ρόλο στην επιστροφή στους τίτλους έπαιξε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης. Με σημαντικές επεμβάσεις, σωστή καθοδήγηση της άμυνας και μία εμφάνιση MVP στον τελικό του Κυπέλλου.

O Goldkeeper επανήλθε με εμφατικό τρόπο και κράτησε όρθια την ομάδα όταν χρειάστηκε. Στην ψηφοφορία για τον BOX MVP του Μαΐου ο Πασχαλάκης συγκέντρωσε το 58,3% των ψήφων του κοινού και κατέκτησε τον ατομικό τίτλο.

Στη δεύτερη θέση έμεινε ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς που συνέχισε με το πόδι στο γκάζι κι έκανε μεγάλες εμφανίσεις, ενώ το βάθρο συμπλήρωσε ο Φερνάντο Βαρέλα, ο οποίος ανέβασε κι αυτός κατακόρυφα την απόδοσή του κι έγινε ο ηγέτης της ασπρόμαυρης αμυντικής τριάδας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα