Ο Ντελ Καστίγιο είναι πιο κοντά στο να κλείσει από κάθε άλλον εξτρέμ

Ο Ντελ Καστίγιο είναι πιο κοντά στο να κλείσει από κάθε άλλον εξτρέμ

Ο Ντελ Καστίγιο είναι πιο κοντά στο να κλείσει από κάθε άλλον εξτρέμ

bet365

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός της Ρεν είναι ο παίκτης που συγκεντρώνει τις πιο πολλές πιθανότητες να γίνει ο πρώτος χρονικά εξτρέμ που θα κλείσει στον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να... τρέξει όλα τα ανοιχτά μεταγραφικά του μέτωπα σε αυτό το διάστημα και ενώ έρχεται η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας στις 15 Ιουνίου. Ο Ρομάν Ντελ Καστίγιο πάντως με τα δεδομένα που υπάρχουν σε αυτή την χρονική περίοδο είναι ο παίκτης που έχει τις πιο πολλές πιθανότητες να κλείσει άμεσα για τη μία εκ των δύο θέσεων των εξτρέμ.

Ο πρώτος δηλαδή που να κλείσει χρονικά. Είναι Γάλλος και έχει και ισπανικό διαβατήριο. Την Πέμπτη οι πληροφορίες στη Γαλλία έκαναν λόγο για επικείμενη συμφωνία της Ρεν με τον Ολυμπιακό για την απόκτηση του έμπειρου παίκτη. Για ένα deal που θα κλείσει άμεσα και με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή να είναι εξαρχής θετικός. Ο Ντελ Καστίγιο είναι μία υπόθεση με την οποία ασχολείται μέρες τώρα ο Ολυμπιακός. Στα 25 χρόνια του με ύψος 1.72 μέτρων είχε μία σεζόν πέρυσι με 5 ασίστ και χωρίς γκολ σε 30 αγώνες. Παίζει κυρίως δεξιός εξτρέμ αλλά αγωνίζεται και αριστερά αλλά και σε προωθημένο ρόλο στην επίθεση.

Όσο για τον Ονιεκούρου; Η πλευρά του παίκτη διαρρέει πως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καμία συμφωνία Μονακό - Ολυμπιακού για τον παίκτη. Το θέμα του Ονιεκούρου πάντως παραμένει για τα καλά ανοιχτό.


Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα