Επιτροπή Δεοντολογίας: Εκδίκαση με φράσεις «εδώ δεν είναι καφενείο» και ορθή επανάληψη σε κατάθεση!

Επιτροπή Δεοντολογίας: Εκδίκαση με φράσεις «εδώ δεν είναι καφενείο» και ορθή επανάληψη σε κατάθεση!

Επιτροπή Δεοντολογίας: Εκδίκαση με φράσεις «εδώ δεν είναι καφενείο» και ορθή επανάληψη σε κατάθεση!

bet365

Μυθικές ατάκες ακούστηκαν για ακόμα μία φορά στην εκδίκαση της Δεοντολογίας για την υπόθεση της ΑΕΚ με τις εκλογές Ενώσεων. Ο Μπαλαφούτης που άλλαξε τρεις φορές κατάθεση.

Η εκδίκαση της υπόθεσης της ΑΕΚ στην Επιτροπή Δεοντολογίας συνεχίστηκε την Πέμπτη με τέσσερις καταθέσεις αλλά και τη μεγάλη ενόχληση του προεδρείου για το πως αντιμετωπίζουν οι μάρτυρες την υπόθεση αλλά και το πως αλλάζουν τα λεγόμενά τους και τις καταθέσεις τους. Πριν την έναρξη της διαδικασίας η νομική πλευρά των εμπλεκόμενων παρουσίασε φωτογραφία με τη σύζυγο και τον γιο του Τάντου, ενός εκ των ανθρώπων που κατέθεσαν για την ΕΠΣ Καρδίτσας. Μία φωτογραφία που είναι μαζί με τη γυναίκα και τον γιο του αλλά και τον Παλάσκα τον πρώην πρόεδρο της ΕΠΣ Καρδίτσας. Και αυτό με στόχο να αναδειχθεί η αναξιοπιστία του συγκεκριμένου μάρτυρα και η σχέση του με τον Παλάσκα.

Ένταση και εκνευρισμός υπήρξε και στην κατάθεση του άλλοτε προέδρου της ΕΠΣ Αχαϊας, Δημήτρη Μπαλαφούτη, που μίλησε για ορθή επανάληψη (!) σε ένορκες καταθέσεις και... αποκάλυψε ότι έχει κάνει τρεις που κάθε φορά κάτι άλλαζε ενώ το δικαστήριο είχε δύο δικές του στη διάθεσή του. Η επόμενη εκδίκαση έχει προγραμματιστεί για τις 14 Ιουνίου. Ειδικότερα το τι ειπώθηκε:

Κωνσταντίνος Σακελλάρης (παλιός πρόεδρος ΕΠΣ Φθιώτιδας): Δεν είναι περίπτωση εκλογών σε εμάς. Ήταν ένα συμβάν σε περιθώριο Δ.Σ.. Το 2018 είχα μία έντονη αντιπαράθεση με τον Γιάννη Παπαδόπουλο. Τα πράγματα οξύνθηκαν και έβαλε τα κλάματα ο μικρός γιος μου. Είχε οπαδικό χαρακτήρα η διένεξή μας. Δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις καθώς υπήρχαν και μηνύσεις και παρεξήγηση.

Τον Μαϊο του 2018 μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ υπήρχαν επεισόδια. Βριστήκαμε με τον κ. Παπαδόπουλο. Μου έκανε χειρονομίες. Μετά είχαμε ένα επεισόδιο σε τελικό Κυπέλλου. Είχαμε αντιπαράθεση και σε ματς Εθνικής. Το 2019 έκανα μήνυση διότι με πήρε τηλέφωνο και με έβριζε μιλώντας μου για δημοσιεύματα και ρεπορτάζ. Έτσι του είχε πει ο κ. Κορδολαίμης που είχαμε αντιπαράθεση. Ο κ. Παπαδόπουλος μου εξήγησε ότι ήρθε στο Δ.Σ. γιατί είχε μάθε ότι θα έθεταν θέμα παραπομπής του Παπαδόπουλου, της ΑΕΚ και της Λαμίας στη Δεοντολογίας. Ήρθε για αυτό. Βάσει του καταστατικού μας μπορούσε να έρθει ο Παπαδόπουλος. Βριστήκαμε, είπαμε αρκετά πράγματα και μετά αποχώρησε από τη διαδικασία. Δεν τον ξέρω τον ρόλο του και γιατί ήρθε. Δεν ήταν κάποιος άσχετος. Ήμουν πεπεισμένος ότι ο Παπαδόπουλος λειτουργούσε εκ μέρους συγκεκριμένης ομάδας. Εκ των υστέρων διαπίστωσα ότι έκανα λάθος.

Προεδρείο: Εδώ δεν είναι καφενείο. Στήθηκε ολόκληρη δίκη και τώρα λέτε ότι έγινε λάθος; Οι εξηγήσεις που δώσατε ήταν πριν μιλήσετε με τον ερευνητή;

Σακελλάρης: Πριν μιλήσω με τον ερευνητή ναι. Δώσαμε αμοιβαίες εξηγήσεις με τον κ. Μελισσανίδη. Μου είπε γιατί ανέφερες την ΑΕΚ; Είχαμε μία εποικοδομητική συζήτηση. Επειδή γνωριζόμαστε με τον κ. Μελισσανίδη. Έχουμε ποδοσφαιρική σχέση.

Γιάννης Διαμαντής (για ΕΠΣ Φθιώτιδας): Η πρόταση μομφής κατά του προέδρου από τους επτά συμβούλους προκάλεσε την ένταση. Όχι στήριξη οπαδική δεν υπήρξε.

Γιώργος Ντζιαβίδας (για ΕΠΣ Φθιώτιδας): Υπήρξε ένταση στο Δ.Σ.. Δεν μπορούσα να καταλάβω. Δεν τον ξέρω τον Παπαδόπουλο. Όχι ούτε τον Ντάσιο ούτε και τον Δανιήλ. Δεν ξέρω γιατί είμαι εδώ.

Δημήτρης Μπαλαφούτης (ΕΠΣ Αχαϊας): Ήμουν πρόεδρος στην ΕΠΣ Αχαϊας. Έγινε μία προσπάθεια από τον Δανιήλ να καθαιρεθώ. Έκανα ασφαλιστικά μέτρα. Κέρδισα τα πρώτα και τα δεύτερα και έχασα μετά τον Δεκέμβριο. Δεχόμουν απειλές για τη ζωή μου. Για να μην πάω να ψηφίσω στην ΕΠΟ. Τότε ψήφιζαν τρεις από κάθε Ένωση. Είχαν προγραμματιστεί εκλογές της ΕΠΟ στα Χανιά αλλά δεν έγιναν διότι μπήκε Διοικούσα Επιτροπή με τον κ. Δρόσο. Το μόνο που ξέρω είναι από έναν σύμβουλο που λεγόταν Κουλούρης και μετά το παιδί του έπαιξε έναν χρόνο στην ΑΕΚ. Ο γιος του μετά τα γεγονότα πήγε στην ΑΕΚ. Όχι δεν λέω ότι σημαίνει κάτι.

Μου είχανε πει 'θα σε βρούνε κομμάτια σε χαντάκι εσένα και στον γιο του'. Για λόγους ασφαλείας δεν μπορώ να το πω. Το όνομα. Δεν μπορώ να το αναφέρω. Είχα πάει στον Εισαγγελέα για να αρθεί το απόρρητο του τηλεφώνου μου για συνομιλίες. Δεν θυμάμαι. Όχι δεν είχα κάνει. Ναι είχα κάνει μήνυση κατ' αγνώστου. Που να θυμάμαι μετά από τόσα χρόνια. Ο κ. Παπαδόπουλος με έπαιρνε πολλά τηλέφωνα. Δεν με απείλησε ποτέ αλλά ήταν με έντονο τρόπο. Παντού κυκλοφορούν μπράβοι. Είχα και εγώ. Την ημέρα των εκλογών δεν με απείλησαν. Η άλλη παράταξη είχε περίεργους τύπους μαζί της. Ας τους πούμε μπράβους. Έψαχνα την κατάλληλη λέξη. Δεν ήξερα. Δεν είχα ενημέρωση. Ήρθα φοβισμένος. Ήμουν φοβισμένος και για αυτό άλλαξα την κατάθεσή μου. Δεν αναφέρθηκε στην ορθή επανάληψη το συμβάν. Δεν υπήρξε επεισόδιο με τον Παπαδόπουλο.

Έχω δώσει 3 καταθέσεις κυρία πρόεδρε (το προεδρείο δεν έβρισκε την τρίτη). Δεν ήξερα ότι δεν μπορούσα να ζητήσω την κατάθεσή μου. Όχι δεν είχα μιλήσει με τον κ. Κούγια πριν έρθω στον ερευνητή. Το 2017 μίλησα και με τον Κούγια. Του είπα για τις απειλές που δεχόμουν. Με τον κ. Κονταρό είμαστε φίλοι. Ο γιος του με τον γιο μου ήταν συμφοιτητές στην Πάτρα. Εγώ και ο γιος μου είμαστε ΑΕΚτσήδες. Δεν καταλαβαίνω την ερώτηση. Ήμουν φοβισμένος στην πρώτη κατάθεση. Μετά θυμήθηκα και κατέθεσα πάλι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα