ΠΑΟΚ: Ο Λουτσέσκου για τους τρεις της Αθήνας και το πρωτάθλημα

ΠΑΟΚ: Ο Λουτσέσκου για τους τρεις της Αθήνας και το πρωτάθλημα

bet365

Ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ έχει άποψη για τους τρεις της Αθήνας (Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός-ΑΕΚ) και πιστεύει ότι το φετινό πρωτάθλημα θα είναι άκρως ανταγωνιστικό.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα ύστερα από δύο χρόνια απουσίας στη Σαουδική Αραβία. Μη νομίζετε ότι όλο αυτό το διάστημα είχε κλείσει την πόρτα και δεν ενδιαφερόταν για το τι συνέβαινε στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Όχι μόνο γνώριζε, «χαρτί και καλαμάρι», τι συνέβαινε στα μέρη μας, το κυριότερο είναι ότι είχε τη δυνατότητα να διαμορφώσει μια ξεκάθαρη εικόνα για τους ανταγωνιστές της κορυφής, χωρίς να τρέφει αυταπάτες.

Ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ

Ο Λουτσέσκου για ΑΕΚ και Παναθηναϊκό

Ο Ρουμάνος προπονητής του ΠΑΟΚ ξέρει ότι Ολυμπιακός θα είναι και τη νέα χρονιά εκ των φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και αυτό είναι κάτι που τον... βολεύει, όπως λέει «περιμένω ένα ενδιαφέρον πρωτάθλημα, καθώς Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ θα είναι ανεβασμένοι σε σχέση με πέρσι».

Ο Λουτσέσκου είναι έτοιμος να ξεκινήσει τα γνωστά «mind games», με τα οποία δημιούργησε την αήττητη ομάδα της περιόδου 2018-2019, για να βάλει έξτρα πίεση στον Ολυμπιακό. Η πίεση που συνεπάγεται τίτλος του φαβορί σπανίως διευκολύνει την αποστολή της ομάδας που υπερασπίζεται τα σκήπτρα και αυτό είναι κάτι που τον βολεύει αφάνταστα.

Έχει σε μεγάλη εκτίμηση τους δύο Σέρβους προπονητές (Γιοβάνοβιτς, Μιλόγεβιτς), σέβεται απεριόριστα τον Πέδρο Μαρτίνς και πιστεύει ότι ο προερχόμενος από μια καλή χρονιά πέρσι, Άρης, μπορεί να παραμένει σταθερά μέσα στην πρώτη πεντάδα.

Απέναντι σε Μαρτίνς και Μιλόγεβιτς

Ραζβάν Λουτσέσκου και Πέδρο Μαρτίνς

Ο Ρουμάνος τεχνικός επιστρέφει στην Ελλάδα και την Τούμπα, το μέρος όπου πέτυχε πολλές από τις 68 νίκες σε 92 παιχνίδια (ποσοστό 73,9%) ως προπονητής του «Δικεφάλου». Μιας και το’ φέρε η κουβέντα, ο Λουτσέσκου κράτησε τον ΠΑΟΚ αήττητο εντός έδρας στις εγχώριες διοργανώσεις τα δύο χρόνια της παρουσίας του στο σύλλογο. Η ξεχωριστή επίδοση περιλαμβάνει 37 παιχνίδια χωρίς να γνωρίσει την ήττα!

Το ποσοστό του απέναντι στον Πέδρο Μαρτίνς είναι στο 100%, καθώς στα δύο ντέρμπι της σεζόν 2018-20 ο Ρουμάνος τεχνικός επικράτησε ισάριθμες φορές (Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 0-1, ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 3-1).

Ο Λουτσέσκου δεν έχει κερδίσει ποτέ τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Σε τέσσερις αναμετρήσεις απέναντι στον Σέρβο τεχνικό έχει τρεις ήττες και μόλις μία ισοπαλία. Οι δύο προπονητές αναμετρήθηκαν στη Σαουδική Αραβία για το πρωτάθλημα (Αχλί – Αλ Χιλάλ 2-1 και Αχλί – Αλ Χιλάλ 0-0), ενώ συναντήθηκαν και στην Ελλάδα, με τον Μιλόγιεβιτς να επικρατεί και τις δύο φορές από τον πάγκο του Πανιωνίου (Ξάνθη – Πανιώνιος 0-2, Πανιώνιος – Ξάνθη 2-0).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα