Μπουχαλάκης ο πρώτος Έλληνας σε συμμετοχές σε σύλλογο και Εθνική (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Μπουχαλάκης ο πρώτος Έλληνας σε συμμετοχές σε σύλλογο και Εθνική (vid)

bet365

Ο 28χρονος διεθνής χαφ του Ολυμπιακού ήταν ο πρώτος Έλληνας σε αγώνες σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο με 58 τον αριθμό.

Ο «Μπούχα» φέτος έχει γενικότερα κάνει μία φουλ σεζόν και μία χρονιά όπου έδειξε εξέλιξη και βελτίωση σε όλους τους τομείς. Εξού και το νέο και αναβαθμισμένο συμβόλαιό του στον Ολυμπιακό.

Ο 28χρονος διεθνής μέσος του Ολυμπιακού είναι και με βάση τα διαθέσιμα στοιχεία του Tranfermarkt ο Νο1 Έλληνας σε συμμετοχές σε επίπεδο συλλόγων και Εθνικής. Με 49 αγώνες στον Ολυμπιακό και 9 στην Εθνική είχε στο σύνολο 58 αγώνες και 3.769 λεπτά. Ένα ματς παραπάνω από τα 57 του Μασούρα.

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης αποδείχθηκε λοιπόν ο Έλληνας ironman για φέτος. Την πρώτη τριάδα κλείνει ένας ακόμα παίκτης του Ολυμπιακού, ο Φορτούνης, με 56 αγώνες.

Οι πρώτοι Έλληνες φέτος σε συμμετοχές σε συλλόγους και Εθνικές:

  • Μπουχαλάκης: 58 αγώνες / 49 με Ολυμπιακό
  • Μασούρας: 57 αγώνες / 49 με Ολυμπιακό
  • Φορτούνης: 56 αγώνες / 46 με Ολυμπιακό
  • Τζόλης: 54 αγώνες / 46 με ΠΑΟΚ
  • Μάνταλος: 54 αγώνες / 45 με ΑΕΚ
  • Μπακασέτας: 54 αγώνες / 41 με Αλάνιασπορ και Τράμπζονσπορ

Ο Κρητικός μέσος φέτος είχε 49 αγώνες στον Ολυμπιακό με 5 γκολ και 6 ασίστ. Χαϊλαϊτ προφανώς ήταν το πολύ έξυπνο γκολ του με τον Άρη στο Κύπελλο. Στους πρωταθλητές Ελλάδας έχει παίξει στην καριέρα του 170 αγώνες με 11 γκολ και 14 ασίστ.


Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα