Το deal για Σα με Γουλβς μπορεί να πιάσει τα 12 εκατ. ευρώ

Το deal για Σα με Γουλβς μπορεί να πιάσει τα 12 εκατ. ευρώ

Το deal για Σα με Γουλβς μπορεί να πιάσει τα 12 εκατ. ευρώ

bet365

Το ενδιαφέρον της Γουλβς για τον Ζοσέ Σα είναι υπαρκτό και προχωρημένο και μπορεί να φτάσει τα 12 εκατ. για τους Πειραιώτες. Εναλλακτική και ο Κρίτσιουκ.

Η μεταγραφή του Ρουί Πατρίσιο στη Ρόμα όταν ολοκληρωθεί και τυπικά θα επιφέρει και την απόκτηση του Ζοσέ Σα από τη Γουλβς. Η μεταγραφική αυτή υπόθεση και υπαρκτή είναι και προχωρημένη.

Ο Ολυμπιακός είχε μία ρήτρα 13 εκατ. ευρώ για τον διεθνή Πορτογάλο και ιδανικά θα ήθελε να πάρει 15, ωστόσο οι πληροφορίες μιλούν για ένα deal που μπορεί να δώσει 12 εκατ. ευρώ στους πρωταθλητές Ελλάδας. Ο 28χρονος Σα - που δεν θα είναι στο φετινό Euro - έχει καταγράψει 124 ματς με τους Ερυθρόλευκους. Στις εναλλακτικές πάντως είναι και ο 30χρονος ύψους 1.92 μέτρων Ρώσος Στάνισλαβ Κρίτσιουκ, που θα μείνει άμεσα ελεύθερος από τη Μπελενένσες.


Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα