Σκέψη η Super League TV να προχωρήσει ακόμα και ως εφεδρικό πλάνο

Δημήτρης Τομαράς
Σκέψη η Super League TV να προχωρήσει ακόμα και ως εφεδρικό πλάνο

bet365

Την προσεχή τρίτη το Δ.Σ. της Super League αναμένεται να καταλήξει στο πως θα κινηθεί στο τηλεοπτικό της τοπίο αλλά για τη Super League TV υπάρχει συγκεκριμένη κατεύθυνση.

Από το Gazzetta.gr έχουν αναλυθεί τα δεδομένα και η κατάσταση γύρω από τα τηλεοπτικά της Λίγκας. Υπάρχει μία συζήτηση και διάθεση για κεντρική διαχείριση είτε με Λίγκα TV, είτε με τους τηλεοπτικούς παρόχους που ενδιαφέρονται, με την υποσημείωση πως οι Άρης, Ατρόμητος και ΠΑΣ έχουν τηλεοπτικά συμβόλαια σε ισχύ με τη NOVA και για την επόμενη σεζόν.

Όπως έχουμε αναλύσει το πλάνο ήταν ή να υπάρξει κεντρική διαχείριση με τη NOVA «μέσα» (μόνη της ή με συνεργασία με άλλο κανάλι) οπότε και θα ενσωματωθούν οι ομάδες που έχουν συμβόλαιο και για του χρόνου ή θα δημιουργηθεί η Super League TV με τις 11 ομάδες και από τη σεζόν 2022 / 23 θα συμπεριληφθούν και οι άλλες τρεις, αφού φαντάζει κάπως δύσκολο να «σπάσουν» τη συμφωνία που υφίσταται ελέω ρητρών.

Αυτό πάντως που υπάρχει ως βάση είναι πως οι ομάδες δείχνουν να συμφωνούν στο να προχωρήσει η Super League ή Λίγκα TV ακόμα και ως εφεδρικό πλάνο. Να δρομολογηθεί δηλαδή ακόμα και για την προσεχή περίοδο, ανεξάρτητα από το ποια ή ποια κανάλια θα πάρουν τα δικαιώματα μετάδοσης είτε ολόκληρου του πρωταθλήματος είτε κάποιων ομάδων.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα