Ο Σολδάνο παραμένει ένας μεταγραφικός «μπελάς» για τον Ολυμπιακό

Ο Σολδάνο παραμένει ένας μεταγραφικός «μπελάς» για τον Ολυμπιακό

Ο Σολδάνο παραμένει ένας μεταγραφικός «μπελάς» για τον Ολυμπιακό

bet365

Ο 26χρονος Αργεντίνος είχε αποκτηθεί από τον Ολυμπιακό ως ένα ενδιαφέρον project και τώρα θέλει να πιέσει να γυρίσει στην Ουνιόν μήπως και ξαναφτιάξει την καριέρα του.

Αργεντινή. Ένα από τα πρωταθλήματα που παραδοσιακά τροφοδοτεί την Ευρώπη με παίκτες. Ένα από τα αγαπημένα πρωταθλήματα του ίδιου του Βαγγέλη Μαρινάκη. Τα τελευταία χρόνια αποκτήθηκε από εκεί και ο Λοβέρα αλλά και ο Σολδάνο.

Ο 26χρονος Φράνκο Σολδάνο, που έχει αναδειχθεί πρωταθλητής Αργεντινής και είχε πέρυσι 16 αγώνες με 2 γκολ. Ο Σολδάνο που έχει και ιταλικό διαβατήριο έκανε ήδη δύο θητείες στη Μπόκα Τζούνιορς με την τελευταία συμφωνία να έχει επίσης πρόβλεψη για οψιόν αγοράς. Όμως και την προηγούμενη φορά ρήτρα υπήρχε και η Μπόκα ζήτησε νέο δανεισμό.

Είναι εμφανές πως ο Σολδάνο δεν μπορεί να φέρει στον Ολυμπιακό μία πρόταση αγοράς που να τον καλύπτει. Ένα αρκετά δυνατό σενάριο που προκύπτει από την Αργεντινή είναι να επιδιώξει ο παίκτης να γυρίσει στην Ουνιόν, την παλιά του ομάδα. Να πιέσει δηλαδή για να επανέλθει εκεί παρά το φημολογούμενο ενδιαφέρον από άλλες ομάδες της πατρίδας του.

Για να γίνει αυτό βέβαια θα πρέπει να υποχωρήσει ο Ολυμπιακός ως προς τα οικονομικά ανταλλάγματα ενώ η Ουνιόν είχε κρατήσει και ένα ποσοστό μεταπώλησης από το αρχικό deal. Στον Ολυμπιακό ο Σολδάνο είχε 9 αγώνες με 1 γκολ και 2 ασίστ και σε αντίθεση με τον Μάξι Λοβέρα - που έχει κάποια χαρακτηριστικά που μπορεί να πιαστεί κανείς και να δει μία προοπτική - δεν διαφαίνεται πως θα μπορούσε να γυρίσει στον Ολυμπιακό. Άρα το να επιστρέψει στην ομάδα που τον ανέδειξε μπορεί να είναι μία λύση για να κάνει έστω μία δυνατή και καλή χρονιά και να πουληθεί μετά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα