«Η Γουλβς προσφέρει μέχρι και 8 εκατ. ευρώ για τον Σα αν χάσει τον Πατρίσιο» (pic)

Κώστας Τόπας
«Η Γουλβς προσφέρει μέχρι και 8 εκατ. ευρώ για τον Σα αν χάσει τον Πατρίσιο» (pic)

bet365

Διατεθειμένη να προσφέρει το ποσό των 8 εκατομμύριων ευρώ για να αποκτήσει τον Ζοσέ Σα από τον Ολυμπιακό, είναι η Γουλβς.

Ο Μπρούνο Λάζε σηκώνει μανίκια στην Γουλβς και ξεκινάει τον σχεδιασμό της ομάδας για τη νέα σεζόν. Πρώτος στόχος του 45χρονου Πορτογάλου τεχνικού, είναι η ενίσχυση στον «άσο».

Πρόσφατα ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο αποκάλυψε το ενδιαφέρον της Γουλβς για τον Ζοσέ Σα, ενώ στο Gazzetta διαβάσατε το ντόμινο με τους τερματοφύλακες που θα μπορούσε να φέρει στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό.

Αυτή τη φορά ο Ιταλός ρεπόρτερ αναφέρει ότι διακαής πόθος του νέου προπονητή των «λύκων», Μπρούνο Λάζε, είναι ο συμπατριώτης του και τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Ζοσέ Σα, καθώς όλα συνηγορούν ότι ο Ρουί Πατρίσιο θα μετακομίσει στη Ρόμα η οποία ήδη έχει καταθέσει πρόταση.

Μάλιστα, τονίζει ότι η σε περίπτωση που η Γουλβς αποχωριστεί τον Πατρίτσιο, τότε είναι διατεθειμένη να βγάλει μέχρι και 8 εκατομμύρια ευρώ από τα ταμεία της, προκειμένου να κάνει δικό της τον 28χρονο Πορτογάλο κίπερ των Πειραιωτών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα