Όλο το story της συμφωνίας ΠΑΟΚ-Λουτσέσκου

Όλο το story της συμφωνίας ΠΑΟΚ-Λουτσέσκου

Όλο το story της συμφωνίας ΠΑΟΚ-Λουτσέσκου

bet365

Το Gazzetta γράφει το story της συμφωνίας ΠΑΟΚ-Λουτσέσκου, τι πραγματικά συνέβη κατά τη διάρκεια των επαφών και το πότε συμφώνησε με τον Ρουμάνο προπονητή.

Ο,τι φοβάσαι πως θα σου συμβεί, αυτό είναι που συνήθως συμβαίνει… Αίφνης, ο ΠΑΟΚ έχει μπλέξει σ’ έναν κυκεώνα αντιπαράθεσης για το πότε συμφώνησε με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, ποιους «φωτογράφησε» ο Πάμπλο Γκαρσία και πάει λέγοντας… Μια συζήτηση που δεν οδηγεί πουθενά και δε βοηθάει σε τίποτα τον σύλλογο.

Στο ποδόσφαιρο ό,τι συμβαίνει ωφελεί, νομίζω, να το τοποθετεί κανείς εντός του πλαισίου της ευρύτερης συγκυρίας. Και έτσι να το αξιολογεί. Εδώ, η συγκυρία είναι ότι έπιασε τόπο η προεργασία που είχε κάνει ο «Δικέφαλος» σε περίπτωση που έληγε το «deadline» το οποίο είχε βάλει στον εαυτό του ο Ρουμάνος τεχνικός περιμένοντας την πρόταση από την Ιταλία.

Όπως είχε παραδεχθεί και ο κ. Μελισσανίδης, «η Ιταλία αποτελούσε προτεραιότητα» για τον 52χρονο προπονητή, ωστόσο οι «ασπρόμαυροι» όφειλαν να είναι έτοιμοι σε περίπτωση που δεν υπήρχε, όπως και δεν υπήρξε, συμφωνία για να «ρίξουν» στο τραπέζι τη δική τους πρόταση. Ανεξάρτητα με το τι θα συνέβαινε το βράδυ της 22ας Μαΐου στο ΟΑΚΑ και στον τελικό του κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

«Ο ΠΑΟΚ όφειλε μετά τον τελικό́, να έχει όλες τις επιλογές στα χέρια του, παραμονής Γκαρσία- επιλογές άλλων προπονητών, έστω και αν τα πράγματα έδειχναν προς ποια κατεύθυνση θα πάει η απόφαση. Νομίζω και οι οπαδοί που αντέδρασαν, αυτό́ θα πρέπει να μας το αναγνωρίσουν κα νομίζω αυτό́ θα πρέπει να το θέλουν από́ τη διοίκηση της ομάδας τους. Ότι δεν μπορεί́ το αποτέλεσμα ενός παιχνιδιού́, να κρίνει την ανάλυση μιας ολόκληρης χρονιάς και τις προδιάγραφες με τις οποίες ξεκινάει μια επόμενη», υποστήριξε ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ, Κυριάκος Κυριάκος, το βράδυ της Δευτέρας (8/6) μιλώντας στην τηλεοπτική «Δίκη» του ΟΠΕΝ.

Η προεργασία, η συμφωνία, οι υπογραφές

Η συγκεκριμένη συνέντευξη προκάλεσε εκ νέου εκνευρισμό πέριξ των τειχών της Τούμπας, έφερε νέες αντιπαραθέσεις στο μεγάλο καφενείο των social media, για το πότε ξεκίνησαν οι επαφές με τον Λουτσέσκου, πότε επήλθε η οριστική συμφωνία και το πότε υπέγραψε ο Ρουμάνος προπονητής το νέο συμβόλαιο.

Το σίγουρο είναι πως δεν έγιναν πολλές μέρες πριν από τον τελικό του Κυπέλλου, ούτε φυσικά έγιναν «τη Δευτέρα μετά τον τελικό», όπως είπε ο Κυριάκος Κυριάκος. Όλοι αντιλαμβάνονται πως δεν είναι δυνατόν να ξεκινήσουν οι επαφές τη Δευτέρα και την Τρίτη να «πέσουν» οι υπογραφές.

«Η αλήθεια είναι δε θέλω να μπω σε λεπτομέρειες, αλλά χρειάστηκε να υπάρχει από εμάς, μια πολλή καλή προεργασία και μια καλή προσέγγιση, ώστε ο Λουτσέσκου να είναι στο τραπέζι των επιλογών για τον ΠΑΟΚ. Γιατί έχω την αίσθηση ότι μια διοίκηση είναι πετυχημένη όταν μπορεί να δίνει στον εαυτό της, τις περισσότερες δυνατές επιλογές για να κάνει την καλύτερη απόφαση», εξήγησε ο αντιπρόεδρος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ.

Η αλήθεια είναι πως ο Λουτσέσκου είχε ομάδα από την Ιταλία, βρισκόταν στο τελικό στάδιο των συνομιλιών μαζί τους, κι όπως εξήγησε ο Κυριάκος Κυριάκος «είναι ένας άνθρωπος που είναι πολύ ευθύς, πολύ ειλικρινής, τον αντιλαμβάνεσαι και πότε είναι χαρούμενος και πότε είναι πιεσμένος και αυτές τις μέρες πραγματικά έδειξε να είναι χαρούμενος παρ' ότι σας λέω- και νομίζω είναι και γνωστό, δεν ήταν μια εύκολη απόφαση για εκείνον να επιστρέψει εδώ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα