ΑΕΚ: Τυπικό το θέμα της ανακοίνωσης για το νέο συμβόλαιο του Μάνταλου

ΑΕΚ: Τυπικό το θέμα της ανακοίνωσης για το νέο συμβόλαιο του Μάνταλου

ΑΕΚ: Τυπικό το θέμα της ανακοίνωσης για το νέο συμβόλαιο του Μάνταλου

bet365

Μόνο τα τυπικά απομένουν για να ανακοινωθεί η επέκταση του συμβολαίου του Μάνταλου ως το 2024, έπειτα από τη συμφωνία που είχε επιτευχθεί από τον Μάρτιο.

ΑΕΚ και Πέτρος Μάνταλος έχουν δώσει τα χέρια για νέο συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2024, μια συμφωνία η οποία είχε επιτευχθεί τον περασμένο Μάρτιο.

Μέχρι και σήμερα δεν έχουν υπάρξει ανακοινώσεις, λόγω και των σημαντικών αγωνιστικών υποχρεώσεων που είχε η Ένωση ως το τέλος της σεζόν, ωστόσο το θέμα είναι ουσιαστικά τελειωμένο, μιας και απομένουν μόνο κάποια τυπικά για να επισημοποιηθεί.

Όπως τόνιζαν οι κιτρινόμαυροι, όταν διευθετηθούν αυτές οι λεπτομέρειες θα υπάρξουν και οι σχετικές ανακοινώσεις από την ΠΑΕ ΑΕΚ για το νέο διετές συμβόλαιο του αρχηγού της Ένωσης.

Μάλιστα με το συγκεκριμένο συμβόλαιο που έχει συμφωνήσει, ο Μάνταλος θα κλείσει μια δεκαετία φορώντας την κιτρινόμαυρη φανέλα, έχοντας μετακινηθεί από την Ξάνθη το καλοκαίρι του 2014.

Συνολικά ο Μάνταλος με την ΑΕΚ σε όλες τις διοργανώσεις μετράει 247 συμμετοχές, με 51 γκολ και 72 ασίστ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα