Γουλβς: Ο Σα για αντικαταστάτης του Ρουί Πατρίτσιο! (pic)

Gazzetta team
Γουλβς: Ο Σα για αντικαταστάτης του Ρουί Πατρίτσιο! (pic)

bet365

O Μουρίνιο έχει... βάλει στο μάτι τον Ρουί Πατρίτσιο κι ο Λάγκε, που θα αναλάβει τη Γουλβς, σκέφτεται να τον αντικαταστήσει με τον Ζοσέ Σα.

Πορτογάλος θα φύγει, Πορτογάλος θα πάει (;) στη Γουλβς; Μετά τον Ποντένσε, δεν αποκλείεται κι ο Ζοσέ Σα να κάνει το δρομολόγιο Πειραιάς - Γουλβερχάμπτον.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Λάγκε, που θα αντικαταστήσει τον Νούνο Εσπίριτο Σάντο στη Γουλβς, έχει στη λίστα του τον Ζοσέ Σα για το ενδεχόμενο που ο Ρουί Πατρίτσιο θα πάρει μεταγραφή για τη Ρόμα του Μουρίνιο.

Συγκεκριμένα το εν λόγω ρεπορτάζ αναφέρει:

«Η Γουλβς έχει ολοκληρώσει τη συμφωνία και θα ανακοινώσει τον Μπρούνο Λάγκε ως νέο προπονητή τις επόμενες μέρες, είναι απλά θέμα χρόνου.

Με τη Ρόμα να ενδιαφέρεται για τον Ρουί Πατρίτσιο, η Γουλβς ζητάει 12 εκατ. ευρώ. Ο Ζοσέ Σα θα μπορούσε να είναι ο αντικαταστάτης του».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα