Ολυμπιακός: Ο εγγονός του Γκαλιάνι, Αντριάν στους «ερυθρόλευκους» (pic)

Ολυμπιακός: Ο εγγονός του Γκαλιάνι, Αντριάν στους «ερυθρόλευκους» (pic)

Gazzetta team
Ολυμπιακός: Ο εγγονός του Γκαλιάνι, Αντριάν στους «ερυθρόλευκους» (pic)

bet365

Ο Αντριάν Γκαλιάνι, εγγονός του «δεξιού χεριού» του Μπερλουσκόνι στη μεγάλη Μίλαν, Αντριάνο Γκαλιάνι στον Ολυμπιακό για την ομάδα Β'!

Ο εγγονός του Αντριάνο Γκαλιάνι, του ανθρώπους που... έλυνε κι έδενε στη μεγάλη Μίλαν του Μπερλουσκόνι στον Ολυμπιακό!

Ο Αντριάν Γκαλιάνι, είναι στην Ελλάδα για τους πρωταθλητές και προορίζεται για την ομάδα Β'. Ο 20χρονος εξτρέμ και φουλ μπακ, ήδη βρέθηκε πριν καιρό στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και φωτογραφήθηκε με τη φανέλα των πρωταθλητών Ελλάδας.

Ο Γκαλιάνι, ξεκίνησε την καριέρα του στα 13 του, στις ακαδημίες της Ρέντινγκ, το 2015 εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής της Μίλαν και το 2019 βρέθηκε στη Νέα Υόρκη για την IMG Soccer. Τη σεζόν 2019-2020 πήγε στη Γουότφορντ και πέρυσι τον Οκτώβριο τον απέκτησε η Νότιγχαμ Φόρεστ.

Εκεί... μπήκε στο ραντάρ των ανθρώπων του Ολυμπιακού, οι οποίοι όλα δείχνουν ότι θα τον κάνουν μεταγραφή στο ρόστερ τους για την ομάδα Β' που θα συμμετέχει για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Ο Αντριάν Γκαλιάνι με τη φανέλα του Ολυμπιακού

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα