Ενδιαφέρον της βουλγαρικής Μπερόε για τον Μπουσέ

Ενδιαφέρον της βουλγαρικής Μπερόε για τον Μπουσέ

Ενδιαφέρον της βουλγαρικής Μπερόε για τον Μπουσέ

bet365

Δημοσίευμα βουλγαρικής ιστοσελίδας τοποθετεί τον Ζακαρί Μπουσέ στο μεταγραφικό πλάνο της Μπερόε καθώς ο Γάλλος τερματοφύλακας είναι εκτός σχεδίων του Άρη για την ερχόμενη σεζόν.

Αυτή είναι τουλάχιστον η πρόθεση των «κίτρινων» αλλά η τελική απόφαση θα παρθεί αναλόγως της απόφασης του CAS και του δικαιώματος πραγματοποίησης μεταγραφών. Στο ενδεχόμενο θετικής απόφασης, αυτομάτως ο Άρης θα μπει σε διαδικασία συζήτησης με τον Ζακαρί Μπουσέ για την λύση του συμβολαίου του και σ’ αυτή την περίπτωση, προφανώς θα παίξει ρόλο το όποιο ενδιαφέρον προκύψει για τον Γάλλο τερματοφύλακα από άλλες ομάδες. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «topsport.gr», ο έμπειρος γκολκίπερ είναι στο στόχαστρο της Μπερόε η οποία φέτος τερμάτισε στην 6η θέση του βουλγαρικού Πρωταθλήματος.

Ο 29χρονος τερματοφύλακας φέτος αγωνίστηκε σε εννιά παιχνίδια του Άρη, σε μια συνεργασία η οποία δεν άφησε ικανοποιημένη καμία από τις δύο πλευρές καθώς οι «κίτρινοι» περίμεναν περισσότερα από τον Γάλλο και ο ίδιος ήθελε να είχε βασικό ρόλο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα