Εκδίκαση Δεοντολογίας: Τρία άτομα κατέθεσαν εντελώς διαφορετικά πράγματα

Εκδίκαση Δεοντολογίας: Τρία άτομα κατέθεσαν εντελώς διαφορετικά πράγματα

Εκδίκαση Δεοντολογίας: Τρία άτομα κατέθεσαν εντελώς διαφορετικά πράγματα

bet365

Ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ της Δευτέρας η εκδίκαση στην Επιτροπή της Δεοντολογίας με τις καταθέσεις ατόμων που σχετίζονται με τις εκλογές στην ΕΠΣ Καρδίτσας.

Εκτός από τον Παλάσκα, πρώην πρόεδρο της ΕΠΣ Καρδίτσας στο προεδρείο της Επιτροπής Δεοντολογίας κατέθεσαν και άλλα τρία άτομα. Το κύριο χαρακτηριστικό είναι πως οι άνθρωποι αυτοί κατέθεσαν τα εντελώς... ανάποδα. Ο Στεφανής επισήμανε πως δεν υπήρξε περιστατικό βίας ενώ ο Τάντος μίλησε για ζούγκλα.

Ειδικότερα το τι είπαν μεταξύ άλλων:

Οδυσσέας Στεφανής (μέλος Σωματείου Καρδίτσας): Υπήρχε αυτή η ένταση με τις εκλογές. Θέλαμε να πάρουμε τις εκλογές. Υπήρχαν οι εντάσεις, όπως σε όλες τις εκλογές. Φωνές υπήρχαν αλλά δεν έπεσε ξύλο. Δεν υπήρξε βία. Μόνο με τα λόγια. Έμαθα από τους άλλους που ήταν πάνω, ότι δεν έγινε εκφώνηση άλλων σωματείων. Ήμουν στην αρχή και μετά έφυγα. Δεν τον γνωρίζω τον κ. Δανιήλ και ούτε τον κ. Ντάσιο. Τον Γιάννη Παπαδόπουλο προσωπικά όχι δεν τον ξέρω. Απλά άκουσα αυτό το επίθετο κάπου. Δεν είδα κανένα βίαιο περιστατικό την ημέρα των εκλογών.

Δημήτριος Τάντος (εκπρόσωπος ΑΟ Καρδίτσας): Οι Παπαδόπουλος, Ντάσιος και Δανιήλ είχαν έρθει στην Καρδίτσα και ξέρω ότι ασχολήθηκαν με τις εκλογές. Και μένα με κάλεσαν και δεν πήγα. Με κάλεσαν μου είπαν να μιλήσουμε για τις εκλογές και μου έταξαν κάποιες χορηγίες και αθλητικό υλικό. Κάποιες επιχορηγήσεις. Ο κ. Παπαδόπουλος με κάλεσε και μου είπε να μιλήσουμε για τις εκλογές και μου έταξε αθλητικό υλικό και του είπα όχι.

Τότε δεν μου είπε κάνει εντύπωση για αυτό δεν το έγραψα στην κατάθεσή μου. Δεν πήγα να μιλήσω γι’ αυτό δεν το έγραψα. Ξέρω ότι άλλοι πήγαν αλλά δεν ξέρω ποιοι. Δεν μπορώ να πω ποια σωματεία είναι, είναι μικρή η Καρδίτσα. Ξέρω ότι πήγαν κάποια αλλά δεν ξέρω ποια. Οι εκλογές ήταν στον 3ο και η Αστυνομία ήταν στο Ισόγειο. Μου επιτέθηκαν με σπρωξιές και βρισιές. Ήταν φουσκωτοί και άγνωστα πρόσωπα και ήταν και ο Παπαδόπουλος. Νομίζω ότι ήταν οι μπράβοι που μου επιτέθηκαν. Ρώτησα «ποιοι είστε εσείς» και μου επιτέθηκαν. Ρώτησα συναδέλφους και μου είπαν ότι είναι εκεί οι Ντάσιος, Παπαδόπουλος και Δανιήλ και οι μπράβοι που μου επιτέθηκαν ήταν με αυτούς.

Ο Δανιήλ δεν μου επιτέθηκε. Μόνο είδα ότι ήταν εκεί όταν έφυγα. Δεν έγινε ανάγνωση καταλόγου των σωματείων. Εκλογές δεν έγιναν ποτέ. Την ώρα που ήμουν εγώ μέσα, δεν έγινε ανάγνωση. Εγώ όσο έκατσα εκεί δεν έγινε ούτε ανάγνωση, ούτε τίποτα. Η δικαστική αντιπρόσωπος ήταν. Όσο ήμουνα εκεί δεν έγινε τίποτα. Δεν έμεινα, τι να μείνω μέσα στη ζούγκλα. Ήταν ζούγκλα.

Έκατσα σε ένα κλίμα ζούγκλας και μετά κατέβηκα και έφυγα. Πήγα σπίτι μου και δεν έκανα τίποτα. Ακούγονταν διάφορες φωνές. Δεν ξέρω αν τον έδερναν τον Παλάσκα. Δεν πρόσεξα αν τον έδερναν ο Ντάσιος και ο Παπαδόπουλος. Δεν είδα τον Δανιήλ και τον Παπαδόπουλο από εκεί που καθόμουνα. Κατ' εμέ αυτοί ήθελαν να βγάλουν κάποια άτομα στο συμβούλιο. Κρίση μου είναι αυτό. Με αυτά που έζησα την ημέρα της Συνέλευσης.

Δεν ξέρω αν συνδέεται ο Παπαδόπουλος με ΑΕΚ και Μελισσανίδη. Και ειδικά για τους άλλους δύο δεν ξέρω πως βρέθηκαν στην Καρδίτσα. Δεν ξέρω αν η διοίκηση Παλάσκα υποστήριξε κάποια μεγάλη ομάδα του Πειραιά. Δεν τον γνωρίζω τον κ. Δανιήλ. Την ημέρα της Συνέλευσης με προσκάλεσαν πάλι να μιλήσουμε. Έβαλαν σωματεία ο κ. Παπαδόπουλος, ο κ. Ντάσιος. Ο Δανιήλ δεν με πήρε πριν τις εκλογές. Ρώτησα εκεί και μου είπαν ότι ήταν εκεί ο Ντάσιος, ο Παπαδόπουλος και ο Δανιήλ. Μου είπαν ότι είναι εκεί και μου τους έδειξαν.

Εγώ είδα διαπληκτισμό εκεί που ήταν ο Παλάσκας. Ξέρω ότι χτυπήθηκε και μετά το άκουσα. Δεν τον είδα λιπόθυμο. Δεν το έβλεπα εκεί που ήταν. Λίγο τον είδα. Δεν τον είδα τον Παλάσκα όταν μπήκε μέσα. Δεν ξέρω αν τον συνόδευαν φουσκωτοί. Ήταν συνέχεια ένα κλίμα ζούγκλας, μέχρι τη στιγμή που έφυγα. Πήγα εκεί πέρα και είχα μείνει παγωτό. Εσείς δείχνετε φωτογραφίες σε κλίμα ηρεμίας. Υπάρχουν και άλλες φωτογραφίες και άλλα βίντεο. Με πήρε τηλέφωνο ο Παπαδόπουλος και μου είπε ότι έχω μπλέξει. Αυτά έγιναν μετά. Με πήρε και ο Δανιήλ μετά. Αφότου είχα δώσει το υπόμνημά μου. Είδα ότι ο Παλάσκας διαπληκτίστηκε, δεν ξέρω με ποιον, ήταν εκεί ο Παπαδόπουλος, ήταν διάφοροι…

Ο Μελισσανίδης δεν με πήρε τηλέφωνο και δεν είχα ποτέ ενόχληση από τον Μελισσανίδη. Ο Δανιήλ με πήρε τηλέφωνο και μου είπε: «Είμαι ο Δανιήλ από την Πάτρα, με γνωρίζεις;». Μου είπε: «Έχεις μπλέξει, δεν έπρεπε να καταθέσεις». Του έκλεισα το τηλέφωνο γιατί είχα δουλειά. Με κανέναν από τους τρεις δεν έχω μιλήσει τετ α τετ. Επί προσωπικού. Όχι δεν υπήρχε παραβάν και δεν έγινε ανάγνωση σωματείων όσο ήμουν εκεί και υπήρχε μόνο ένα μέλος της παλιάς διοίκησης.

Πέτρος Γαλάνης (Γενικός Γραμματέας Δήμου Καρδίτσας) και μέλος της Εφορευτικής Επιτροπής τότε: Μία χαρά ήταν ο Παλάσκας. Να τον χτυπήσουν ποιοι; Μία χαρά ήταν. Αρτιμελής ήταν. Πως να τον χτυπήσουν; Όχι δεν τους ξέρω. Τους Ντάσιο Δανιήλ και Παπαδόπουλο. Ακουστά μόνο. Δεν τον είδα τον κ. Παπαδόπουλο εκεί. Δεν μπορώ να σας πω γιατί ασχολείται με το ποδόσφαιρο ο κ. Παλάσκας. Έπεσε ο τότε πρόεδρος της ΕΠΣ Καρδίτσας με δικαστική απόφαση το 2009 και ήταν μετά ο κ. Παλάσκας. Υπήρχε παραβάν (ρωτήθηκε επειδή ο Τάντος είπε πως δεν υπήρχε παραβάν).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα