Λουτσέσκου: «Θα είμαστε δυνατοί από την πρώτη μέρα»! (vid)

Λουτσέσκου: «Θα είμαστε δυνατοί από την πρώτη μέρα»! (vid)

Λουτσέσκου: «Θα είμαστε δυνατοί από την πρώτη μέρα»! (vid)

bet365

Ο Ρουμάνος προπονητής μίλησε στο επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ για τους στόχους που έχει θέσει ενόψει της επιστροφής του στον «ασπρόμαυρο» πάγκο και το ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θέλει να περάσει οικογενειακά τις μέρες μέχρι το ξεκίνημα της προετοιμασίας. Στη Θεσσαλονίκη, απ’ όπου όπως επανέλαβε «δεν έφυγα ποτέ», τον περιμένει σκληρή δουλειά από την πρώτη μέρα.

Ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ γνωρίζει ότι ο πήχης έχει μπει πολύ ψηλά και με το… καλημέρα οι απαιτήσεις είναι αυξημένες ενόψει της νέας χρονιάς. «Δεν πιστεύω ότι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ θα ξεχάσουν όσα έγιναν στο παρελθόν και πιστεύω ότι θα είναι απαιτητικοί από την αρχή. Όλοι θέλουν να δουν την ομάδα δυνατή, όπως ήταν στο τελευταίο παιχνίδι του 2019».

Η σύγκριση με το παρελθόν και η σύνδεση με τις επιτυχίες και τους τίτλους δε θα είναι καθόλου εύκολο και το ξέρει, όμως, όπως είπε μιλώντας στο επίσημο κανάλι του «Δικεφάλου», «αυτή είναι η δουλειά μας. Ξέρουμε πώς όλο αυτό είναι μέρος της δουλειάς μας και θα πρέπει να διαχειριστούμε την πίεση. Θα πρέπει να βρούμε την ισορροπία και να δουλέψουμε από την πρώτη μέρα, προκειμένου να είμαστε έτοιμοι όσο πιο γρήγορα γίνεται».

Στη Σαουδική Αραβία και την Αλ Χιλάλ πέρασε πολύ ωραία, «οι επιδόσεις μου ήταν εξαιρετικές», αλλά όπως έχει ξαναπεί «εδώ έχω περάσει την καλύτερη περίοδο της ζωής μου. Μου έχει λείψει η ατμόσφαιρα. Οι συζητήσεις με τους ανθρώπους μετά τους αγώνες, τα σχέδια που κάναμε».

Τι του έχει λείψει περισσότερο αυτά τα δύο χρόνια της απουσίας του από την Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ; «Μου έλειψε πολύ η ατμόσφαιρα της Τούμπας, οι κερκίδες της, τα ντέρμπι, το ελληνικό πρωτάθλημα, που είναι εντελώς διαφορετικό από όλα τα άλλα», τόνισε στην συνέντευξη που παραχώρησε στο PAOK TV.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα