Παναθηναϊκός: Ο Βέλεθ, η Τενερίφη και οι κρούσεις από Τουρκία και Ιαπωνία

Παναθηναϊκός: Ο Βέλεθ, η Τενερίφη και οι κρούσεις από Τουρκία και Ιαπωνία

Παναθηναϊκός: Ο Βέλεθ, η Τενερίφη και οι κρούσεις από Τουρκία και Ιαπωνία

bet365

Ο Ισπανός στόπερ δεν συζήτησε καν την κρούση από την Τενερίφη ενώ ο Παναθηναϊκός το... ξέκοψε στον μάνατζερ του παίκτη, όταν εκείνος κοινοποίησε ενδιαφέρον από Τουρκία και Ιαπωνία.

Οι Ισπανοί του Παναθηναϊκού βρίσκονται τον τελευταίο καιρό στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας, καθώς ειδικά στην πατρίδα τους έχουν καλό όνομα, διαθέτουν εξαιρετικούς ατζέντηδες και προσελκύουν το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων. Ο Αϊτόρ, όπως έχουμε αναφέρει έχει αποφασίσει να φέρει πρόταση και να αποχωρήσει, ο Χουάνκαρ έχει κρούσεις από Ισπανία και Ελλάδα αλλά θέλει να παραμείνει στο Τριφύλλι ενώ δεν έλειψαν και οι μνηστήρες για τον Φραν Βέλεθ!

Ο Ισπανός στόπερ που τον υπολογίζει κανονικά ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δέχθηκε κρούση από την Τενερίφη, την οποία και δεν συζήτησε καν, καθώς δεν θέλει να επιστρέψει στην Ισπανία για ομάδα της Segunda Division. Από κει και πέρα, ο εκπρόσωπός του ενημέρωσε τον Παναθηναϊκό πως υπάρχουν ενδιαφερόμενοι από την Τουρκία και την Ιαπωνία. Το Τριφύλλι ξεκαθάρισε πως ο παίκτης δεν είναι υπό παραχώρηση, πως βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή και κάπου εκεί έκλεισε το θέμα.

Αντίθετη εξέλιξη θα έχουμε, μόνο αν φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ, μία πρόταση που δεν μπορούν να την αρνηθούν οι άνθρωποι του συλλόγου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα