Βόλος: Φιλικό με τον ΠΑΟΚ στις 9 Ιουλίου στην Τούμπα

Gazzetta team
Βόλος: Φιλικό με τον ΠΑΟΚ στις 9 Ιουλίου στην Τούμπα

bet365

Η ομάδα του Βόλου με ανακοίνωσή της, γνωστοποίησε ότι το πρώτο φιλικό προετοιμασίας της, ενόψει της νέας σεζόν, θα το δώσει με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα στις 9 Ιουλίου.

Στον Βόλο συνεχίζεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός, με την ομάδα της Μαγνησίας να θέλει να είναι έτοιμη μέχρι τις 30 Ιουνίου όταν θα ξεκινήσει και η προετοιμασία της νέας σεζόν.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Βόλος, γνωστοποίησε ότι το πρώτο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας θα το δώσει απέναντι στον ΠΑΟΚ στις 9 Ιουλίου, στην Τούμπα (19:30).

Τρεις ημέρες μετά το ματς με τον «Δικέφαλο του Βορρά», η αποστολή του Βόλου θα αναχωρήσει για την Ολλανδία όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Οπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:

«Τον ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει ο Βόλος στις 9 Ιουλίου στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στην Τούμπα στις 7.30 μ.μ.

Θυμίζουμε ότι η έναρξη της προετοιμασίας του Βόλου είναι προγραμματισμένη για τις 30 Ιουνίου, ενώ στις 4 Ιουλίου η αποστολή θα μεταβεί στην Πορταριά για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας.

Στις 9/7 θα διεξαχθεί το φιλικό με τον ΠΑΟΚ, ενώ τρεις ημέρες αργότερα η αποστολή του Βόλου θα αναχωρήσει για την Ολλανδία όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα