ΠΑΟΚ: Η επιβράβευση του Ινγκασον φέρνει την ανανέωση (vids)

ΠΑΟΚ: Η επιβράβευση του Ινγκασον φέρνει την ανανέωση (vids)

ΠΑΟΚ: Η επιβράβευση του Ινγκασον φέρνει την ανανέωση (vids)

bet365

Στα «δύσκολα» ο Ίνγκι Ίνγκασον φώναξε «παρών» και αυτό δεν έχει περάσει απαρατήρητο από τον Ιβάν Σαββίδη την ώρα των συζητήσεων για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο Ίνγκι Ίνγκασον έχει ένα δύσκολο καλοκαίρι μπροστά του. Ο τραυματισμός στο γόνατο αποδείχθηκε σοβαρός και η περίοδος της αποθεραπείας του, μετά την επιτυχημένη αρθροσκόπηση στη Ρώμη τον περασμένο Μάιο, θα τον κρατήσει για τουλάχιστον τέσσερις μήνες εκτός δράσης!

Ο Ισλανδός στόπερ προέρχεται από μια εντυπωσιακά καλή σεζόν, την τρίτη του με στην Ελλάδα. Ήρθε τον Ιανουάριο του 2019 στον ΠΑΟΚ ως μια επιλογή πίσω από το δίδυμο Βαρέλα-Κρέσπο, ωστόσο τη χρονιά που ολοκληρώθηκε πήρε τη φανέλα του βασικού… σπίτι του. Μέτρησε 39 συμμετοχές, με 6 γκολ και 2 ασίστ, αποδείχθηκε σημαντικός για τα μετόπισθεν των «ασπρόμαυρων».

Σε μια δύσκολη περίοδο για την ομάδα, ο γεννημένος στις 5 Αυγούστου του 1993 στο Κόπαβογκουρ της Ισλανδίας κεντρικός αμυντικός, έδειξε «πίστη» στο κλαμπ και δε δίστασε να «θυσιαστεί» για την ομάδα, παίζοντας με αφόρητους πόνους στο γόνατο, ειδικά στο δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στην ΑΕΚ (2-1), που ήταν και το τελευταίο του με τα «ασπρόμαυρα» μέσα στη σεζόν.

Η επέκταση του συμβολαίου με τον Ισλανδό ποδοσφαιριστή είναι μια από τις πολλές και ανοικτές εκκρεμότητες ενόψει της νέας χρονιάς. Όσοι γνωρίζουν τον Ιβάν Σαββίδη ξέρουν πως τέτοιες περιπτώσεις δεν περνούν απαρατήρητες, ούτε μένουν δίχως επιβράβευση.

Οι δύο πλευρές εμφανίζονται θετικές ως προς την ανανέωση του συμβολαίου, που λήγει το καλοκαίρι του 2022, έχουν κάνει τις πρώτες συζητήσεις για την συνέχιση της συνεργασίας τους και από την στιγμή που στο ορίζοντα δεν διαφαίνεται να υπάρχει κάποια πρόταση από το εξωτερικό, ο Ινγκασον αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες να κάνει πράξη την επιθυμία του να παραμείνει στον ΠΑΟΚ, όπως έχει δηλώσει κατ’ επανάληψη το τελευταίο διάστημα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα