Η δήλωση του προέδρου της Πόρτο που δείχνει και τις προθέσεις για Σεμέδο

Η δήλωση του προέδρου της Πόρτο που δείχνει και τις προθέσεις για Σεμέδο

Η δήλωση του προέδρου της Πόρτο που δείχνει και τις προθέσεις για Σεμέδο

bet365

Ο Νούνο Πίντο Ντα Κόστα διευκρίνισε πως η Πόρτο δεν θα κάνει οικονομικές... τρέλες φέτος, μία δήλωση που σχετίζεται και με το θέμα Σεμέδο.

Με την παρούσα κατάσταση της Πόρτο - ανεξάρτητα από τις πληροφορίες περί νέου ενδιαφέροντος για τον Σεμέδο - δεν θεωρείται εύκολο και απλό να δώσει περίπου 10 εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακό για τον διεθνή μπακ. Για τον Σεμέδο βέβαια υπάρχουν και οι Μπενφίκα, Ρόμα και Σπόρτινγκ Λισσαβώνας ωστόσο ο ίδιος εάν θα έφευγε από τον Ολυμπιακό θα προτιμούσε το αγγλικό πρωτάθλημα και όχι την επιστροφη στην Πορτογαλία.

Ο Πίντο Ντα Κόστα πάντως σε συνέντευξή του στο JN/TSF είπε επί των οικονομικών της Πόρτο: «Εμείς θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε την ομάδα αλλά δεν θα κάνουμε... τρέλες στα οικονομικά και σε μεταγραφές. Από αυτά τα τρελά πράγματα είχαμε αντιμετωπίσει προβλήματα ακόμα και με το FFP. Είμαι σίγουρος πως θα βγούμε από αυτό το καθεστώς και την κατάσταση που είμαστε και θα επιδιώξουμε να κρατήσουμε την ανταγωνιστικότητα που είχαμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα