Πέφτει ξανά στο τραπέζι των συζητήσεων η επιστροφή φιλάθλων στα γήπεδα

Δημήτρης Τομαράς
Πέφτει ξανά στο τραπέζι των συζητήσεων η επιστροφή φιλάθλων στα γήπεδα

bet365

Το τιτίβισμα του Γενικού Γραμματέα του Αθλητισμού, Γιώργου Μαυρωτά, προϊδεάζει για εξελίξεις σε έναν νέο κύκλο συζητήσεων για την επάνοδο του κόσμου στα γήπεδα.

Ο Γιώργος Μαυρωτάς που σχετίζεται άμεσα και με την αρμόδια υγειονομική επιτροπή έκανε τιτίβισμα που έχει δύο σημαντικούς άξονες. Ο πρώτος για απαλλαγή των αθλητών από τα self tests. Ο δεύτερος για την επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα.

Αυτό που αναμένεται να συμβεί είναι να γίνει μία σχετική κουβέντα εντός της εβδομάδας. Κουβέντα που θα αφορά και τη πιθανότητα & δυνατότητα επιστροφής των φιλάθλων στα γήπεδα.

Δείτε πιο κάτω το τιτίβισμα του ΓΓΑ:

Η Πολιτεία μπορεί & πρέπει να παρέχει κίνητρα για να ακολουθούν οι πολίτες κοινωνικά επωφελείς συμπεριφορές όπως τώρα με τους εμβολιασμούς. Π.χ. στα σπορ μπορεί να λέγεται απαλλαγή από testing για αθλητικές δραστηριότητες είτε δυνατότητα παρακολούθησης αγώνων ως θεατής.


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα