Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε αδιέξοδο με τον αθλητικό διευθυντή

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε αδιέξοδο με τον αθλητικό διευθυντή

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε αδιέξοδο με τον αθλητικό διευθυντή

bet365

Η θέση του αθλητικού διευθυντή είναι πολύ σημαντική στο οργανόγραμμα του ΠΑΟΚ, ωστόσο προς το παρόν δεν έχει βρεθεί ο κατάλληλος για να αναλάβει και να τρέξει τον σχεδιασμό της ομάδας.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι θετικός, οι περισσότεροι συμφωνούν πως οι πολλές ανοικτές υποθέσεις κι ο στρατηγικός σχεδιασμός του κλαμπ, επιβάλλουν την παρουσία ενός αθλητικού διευθυντή, ωστόσο το συγκεκριμένο θέμα φαίνεται να έχει «κολλήσει».

Κι αν οι μεταγραφές, με την επίβλεψη του Ρουμάνου προπονητή που θα έχει αυξημένο ρόλο, μπορούν να προχωρήσουν και οι διαπραγματεύσεις να ολοκληρωθούν από τα στελέχη της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, υπάρχουν μια σειρά από άλλα πολύ σημαντικά ζητήματα (πωλήσεις, δανεισμοί, β’ ομάδα, ακαδημίες) που δεν μπορούν να προχωρήσουν δίχως την επίβλεψη ενός ειδικού γύρω από το συγκεκριμένο αντικείμενο.

Μπορεί στα αποδυτήρια και στην καθημερινότητα της ομάδας ο Ραζβάν Λουτσέσκου να έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο, μαζί με την ικανότητα να «χτίζει» ένα συμπαγές γκρουπ, το οποίο δεν επηρεάζεται και αποπροσανατολίζεται από άλλα θέματα, ωστόσο ένας σύλλογος του βεληνεκούς του ΠΑΟΚ δεν μπορεί να πηγαίνει στον… «αυτόματο»!

Αυτοί που «κόπηκαν»

Η θέση του αθλητικού διευθυντή είναι πολύ σημαντική στο οργανόγραμμα της ΠΑΕ. Ο σχεδιασμός της ομάδας δεν μπορεί να εξαρτάται αποκλειστικά από τα χρήματα και το μπάτζετ, γι’ αυτό ακόμη και στον ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη γνωρίζουν ότι είναι υποχρεωμένοι να προχωρήσουν σε μια συνολική αλλαγή νοοτροπίας σχετικά με την ανάπτυξη του συλλόγου και την πολιτική γύρω από τις αγορές και της πωλήσεις των ποδοσφαιριστών.

Το τελευταίο διάστημα εξετάστηκαν πολλές περιπτώσεις και αρκετοί υποψήφιοι έφτασαν να περάσουν από συνέντευξη, με τον ιδιοκτήτη του «Δικεφάλου» να είναι εκείνος που θα πάρει την τελική απόφαση. Όμως, μέχρι τώρα, όλοι (Κορνέεφ, Πέτροβιτς, Τέτι, Σπορς κ.α.) όσοι εξετάστηκαν «κόπηκαν» για διαφορετικούς λόγους, με τελευταίο τον 44χρονο Ιταλό πρώην αθλητικό διευθυντή του ΑΠΟΕΛ.

Η έρευνα θα συνεχιστεί και τις επόμενες μέρες, το σίγουρο είναι πως ο διοικητικός ηγέτης του ΠΑΟΚ δε πρόκειται να προχωρήσει σε μια απρόσεκτη επιλογή, απλά για να καλυφθεί η «τρύπα» στο οργανόγραμμα της ΠΑΕ...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα