ΠΑΟΚ: Με κορυφαίο τον Κούτσια, η U19 αγκαλιά με τον τίτλο! (pics)

ΠΑΟΚ: Με κορυφαίο τον Κούτσια, η U19 αγκαλιά με τον τίτλο! (pics)

bet365

Οι μικροί του ΠΑΟΚ πέρασαν σαν … σίφουνες από τη Λαμία (0-5) και βρίσκονται μια ανάσα από την κατάκτηση ενός ακόμη πρωταθλήματος Ελλάδας στην κατηγορία κάτω των 19.

Ο ΠΑΟΚ του Στέλιου Μαλεζά, μία εβδομάδα μετά το άνετο «διπλό» στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού (1-4) πέρασε με χαρακτηριστική άνεση από το ΔΑΚ Λαμίας συντρίβοντας με 5-0 την τοπική ομάδα και τρεις αγωνιστικές πριν από το φινάλε του πρωταθλήματος Κ19 είναι αγκαλιά με τον τίτλο.

Με δύο γκολ (27΄, 67’) του Γιώργου Κούτσια (ο 17χρονος επιθετικός είχε και μια ασίστ), ισάριθμα τέρματα του προερχόμενου από την Κ17, Νίκου Σπυράκου (86’, 90’) και ένα γκολ του Τίτου Κουτεντάκη (46’), οι μικροί του «Δικεφάλου» έφτασαν εύκολα στην επικράτηση επί της Λαμίας.

Την ίδια ώρα στην Πυλαία, ο Άρης και ο Ολυμπιακός έμεναν στο 1-1 και μετά την ισοπαλία των «ερυθρόλευκων» στη Θεσσαλονίκη, οι «ασπρόμαυροι» αποσπάστηκαν τρεις βαθμούς στη βαθμολογία και χρειάζονται δύο νίκες στα τρία εναπομείναντα παιχνίδια (Αστέρας Τρίπολης εντός, Άρης εκτός, Παναθηναϊκός) για να σφραγίζει την τέταρτη σερί κατάκτηση του τίτλου (2018, 2019, 2020 οι τρεις προηγούμενοι) στο πρωτάθλημα της Κ19, καθώς υπερτερεί σε περίπτωση ισοβαθμίας με τον Ολυμπιακό, τον οποίο νίκησε (1-0) τον περασμένο Οκτώβριο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα