«Γιατί» Μαρτίνες στον Απόλλωνα Σμύρνης

Gazzetta team
«Γιατί» Μαρτίνες στον Απόλλωνα Σμύρνης

bet365

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός προβάρει τη φανέλα της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» και υπάρχουν... αρκετοί λόγοι που τον έκαναν κάτοικο Ριζούπολης

Στην «εξίσωση» (και κάτι πολύ παραπάνω) του Απόλλωνα Σμύρνης βρίσκεται ο Νίκολα Μαρτίνες και ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός ενδέχεται/αναμένεται να γίνει κάτοικος Ριζούπολης. Αυτόματα θα πάρει (μεταφορικά ή κυριολεκτικά θα φανεί) τη φανέλα με το Νο10 και θα... ηγηθεί της μεσοεπιθετικής γραμμής της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», ενώ η παρουσία του «φωτογραφίζει» και την αποχώρηση, ύστερα από 3 σεζόν, του Τόμας Μπεντινέλι.

Ο 34χρονος λογίζεται «δικός μας παιδί», αφού ήρθε στην Ελλάδα για πρώτη φορά τον Ιανουάριο του 2013 για λογαριασμό του Παναιτωλικού, έκτοτε πέρασε (για πολύ ή λίγο) από Ολυμπιακό, Αρη, Βόλο και έχει αποδείξει πως ξέρει μπάλα.

Πέρσι ήταν στο Πανθεσσαλικό και ας δούμε τα «συν» της (διαφαινόμενης) απόκτησής του.

*Η επόμενη σεζόν θα είναι η 6η του στην Ελλάδα, γνωρίζειπρόσωπα/πράγματα, ενώ ξέρει και τη γλώσσα. Πρόκειται για παίκτη που εκμηδενίζει τον χρόνο προσαρμογής του.

*Ο Μαρτίνες ξέρει μπάλα, παίζει κάθετα ως «οργανωτής», ενώ μπορεί να μετατοπιστεί και στα άκρα (κυρίως αριστερά) καθώς πάει στο 1 vs 1. Eτσι προβάλει ιδανικός και ως «10άρι» σε 4-2-3-1 αλλά και ακραίος σε 4-3-3 ή 4-4-2.

*Διαθέτει καλά χτυπήματα στις στατικές φάσεις. Εκτελεί φάουλ, κόρνερ και διαθέτει καλό πόδι.

*Στη Ριζούπολη πάει για να... βγει μπροστά. Είναι ένας «ρόλος» που μπορεί να αντεπεξέλθει και έχει δείξει παίκτης που δεν «κρύβεται».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα