Μολό - Παναθηναϊκός: «Η σχέση μου με την ομάδα είναι πάνω από χρήματα» (pic)

Μολό - Παναθηναϊκός: «Η σχέση μου με την ομάδα είναι πάνω από χρήματα» (pic)

Μολό - Παναθηναϊκός: «Η σχέση μου με την ομάδα είναι πάνω από χρήματα» (pic)

bet365

Ο Γιοάν Μολό πιθανότατα θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν από τον Παναθηναϊκό, αλλά φρόντισε να εκφράσει για ακόμη μια φορά τα συναισθήματά του προς το Τριφύλλι, χαρακτηρίζοντάς τη σχέση του με την ομάδα «υπεράνω χρημάτων».

Ήταν σχεδόν για μία ολόκληρη σεζόν στον «πάγο», χρειάστηκε να μετατραπεί από εξτρέμ σε μπακ για να επανέλθει στο βασικό σχήμα. Ο Γιοάν Μολό ανταποκρίθηκε πλήρως στον νέο του ρόλο, κέρδισε και με το παραπάνω τους φίλους του Παναθηναϊκού, για τη μαχητικότητα, το πάθος και την προσήλωσή του στη διάρκεια της φετινής περιόδου και ανταποδίδει όπου σταθεί κι όπου βρεθεί τη στήριξη και την αγάπη που έλαβε.

Μπορεί ο Γάλλος να βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου καθώς το συμβόλαιό του λήγει στις 30 Ιουνίου και οι πιθανότητες ανανέωσης να είναι ελάχιστες, ωστόσο, φρόντισε να κάνει ξεκάθαρες τις δικές του προθέσεις και ευχαρίστησε τους οπαδούς των Πρασίνων μέσω Instagram, γράφοντας:

«Ευγνώμων για όλα τα μηνύματα από τους φίλους της ομάδας που αναγνωρίζουν την αφοσίωσή μου. Η σχέση μου με τον Παναθηναϊκό είναι υπεράνω χρημάτων. Δίνω και την καρδιά μου στους σωστούς ανθρώπους».

Ο Μολό δείχνει πόσο δεμένος είναι με τους φίλους του Τριφυλλιού

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα