Ο Ολυμπιακός θα δώσει τουλάχιστον πέντε φιλικά στην Αυστρία, «κλείδωσαν» τα τρία

Ο Ολυμπιακός θα δώσει τουλάχιστον πέντε φιλικά στην Αυστρία, «κλείδωσαν» τα τρία

Δημήτρης Τομαράς
Ο Ολυμπιακός θα δώσει τουλάχιστον πέντε φιλικά στην Αυστρία, «κλείδωσαν» τα τρία

bet365

Οι Κρασνοντάρ, Σάλτσμπουργκ και Βόλφσμπεργκερ θα είναι επιβεβαιωμένα πια οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στα φιλικά στην Αυστρία αλλά δεν θα είναι οι μόνοι.

Ο Ολυμπιακός έχει ήδη προγραμματίσει να βρεθεί στο Στανς της Αυστρίας για την προετοιμασία του από τις 25 Ιουνίου έως και τις 4 Ιουλίου. Ένα μέρος που ξέρει καλά, έχει δώσει ξανά φιλικά προετοιμασίας εκεί αλλά δεν είχε κάνει ποτέ το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Σε αυτό το διάστημα - όπως είχατε διαβάσει και νωρίτερα - θα δώσει αρκετά φιλικά. Το ζητούμενο μάλιστα ήταν να είναι και αρκετά τα ματς αλλά και ιδιαίτερα δυνατοί οι αντίπαλοι.

Θα είναι τουλάχιστον πέντε τον αριθμό τα φιλικά. Ήδη μάλιστα έχει κλεισμένα τα τρία ματς από αυτά. Θα είναι με τις Βόλσφμπέργκερ, Κρασνοντάρ και Σάλτσμπουργκ (επιβεβαιωμένοι και οι αντίπαλοι και οι ημερομηνίες) και οι κλεισμένες ημερομηνίες είναι 26 (Βόσφλμπεργκερ), 27 (Κρασνοντάρ) και 29 Ιουνίου (Σάλτσμπουργκ).

Στον προγραμματισμό και το πλάνο των Πειραιωτών πάντως η πρόθεση είναι να γίνουν και άλλα φιλικά πέραν της προετοιμασίας πριν το πρώτο ευρωπαϊκό ματς (20 ή 21 Ιουλίου). Φιλικά που θα γίνουν είτε στον Ρέντη είτε στο Καραϊσκάκη.

Σε σχέση επίσης με το βασικό στάδιο προετοιμασίας πρέπει να σταθούμε και στο εξής. Στο ότι θα υπάρχουν αρκετοί παίκτες υπό αξιολόγηση που μπορεί να... κοπούν στη συνέχεια από τις επόμενες υποχρεώσεις των Πειραιωτών.


Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!

 

SUPERLEAGUE NEWS FEED