ΠΑΟΚ: Έρχονται 2+2 μεταγραφές για το 4-2-3-1 του Λουτσέσκου

ΠΑΟΚ: Έρχονται 2+2 μεταγραφές για το 4-2-3-1 του Λουτσέσκου

ΠΑΟΚ: Έρχονται 2+2 μεταγραφές για το 4-2-3-1 του Λουτσέσκου

bet365

Ο ΠΑΟΚ μπορεί ακόμη να μην έχει συμφωνήσει με τον νέο αθλητικό διευθυντή, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν είναι έτοιμος να βγει στην αγορά για τέσσερις ποιοτικές προσθήκες στο ρόστερ του.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ταξίδεψε το Σάββατο (5/6) μαζί με τη σύζυγό του για το Βουκουρέστι και μέχρι την επιστροφή του στις 26 Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη υπάρχουν τρεις γεμάτες εβδομάδες για να γίνουν κάποιες ουσιαστικές κινήσεις για την ενίσχυση της ομάδας.

Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να βγει στην αγορά και να ικανοποιήσει τα «θέλω» του προπονητή, ο οποίος στην συνέντευξη Τύπου της περασμένης Πέμπτης (3/6) μπορεί να έκανε λόγο για «2-3 ποιοτικές προσθήκες», ωστόσο ξέρει και εκείνος πως θα για μπορέσει να παίξει με μεγαλύτερη επιτυχία το αγαπημένο του «4-2-3-1», θα πρέπει να καλυφθούν τα κενά που υπάρχουν στο «ασπρόμαυρο» ρόστερ.

Από τις πρώτες συζητήσεις ο Λουτσέσκου ζήτησε τέσσερις, τουλάχιστον, μεταγραφές, αριθμός που στη συνέχεια του καλοκαιριού και όσο θα διαμορφώνεται η ομάδα της επόμενης χρονιάς, θα διαφοροποιηθεί ανάλογα με τις ανάγκες που θα προκύψουν.

Στη μεταγραφική λίστα του «Δικεφάλου» υπάρχουν υποψήφιοι για τέσσερις συγκεκριμένες θέσεις:

1. Δεξιός επιθετικογενής μπακ.

2. Αμυντικός χαφ με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τον Αουγκούστο και τον Τσιγγάρα.

3. Σέντερ φορ.

4. Μέσος που θα μπορεί να έχει διπλό ρόλο μέσα στο γήπεδο, παίζοντας είτε στον άξονα πίσω από τον επιθετικό, είτε στα άκρα.

Ο 52χρονος προπονητής «καίγεται» για τις δύο από τις τέσσερις θέσεις, όπου με μια πρώτη ματιά του ρόστερ έχει εντοπίσει να υπάρχουν κενά. Αυτή του δεξιού μπακ και του χαφ

Οι άλλες εκκρεμότητες

Ο Λουτσέσκου περιμένει την κατάληξη των συζητήσεων μεταξύ της διοίκησης και του Καντουρί, ενώ είναι θετικός ως προς την παραμονή των Κρμέντσικ και Μπάμπα, αρκεί ο ΠΑΟΚ να καταφέρει να φτάσει σε συμφωνία με την Κλαμπ Μπριζ και την Τσέλσι. Είναι υποθέσεις που για διαφορετικούς λόγους δεν πρόκειται, ούτε μπορούν να τελειώσουν άμεσα.

Στην επίσημη παρουσίαση ο Λουτσέσκου μπορεί να εξέφρασε την άποψη για τους δύο τερματοφύλακες (Πασχαλάκης και Ζίβκοβιτς), λέγοντας ότι είναι καλυμμένος, ωστόσο είναι σχεδόν βέβαιο πως ο «Δικέφαλος» κάποια στιγμή θα κινηθεί για την απόκτηση τουλάχιστον ενός τερματοφύλακα από πρωτάθλημα της κεντρικής Ευρώπης, τον οποίο και έχει ψηλά στη λίστα του.

Προετοιμασία ίσον δοκιμή για Καγκάβα-Μπίσεσβαρ

Ο ΠΑΟΚ αναμένεται μέσα στην εβδομάδα να οριστικοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, το οποίο τελικά θα πραγματοποιηθεί από τις 12 έως τις 26 Ιουλίου.

O προπονητής του «Δικεφάλου» έχει ζητήσει να κλειστούν τέσσερα φιλικά παιχνίδια, για το διάστημα της παραμονής στο εξωτερικό, ενώ αναζητά αντίπαλο για ένα φιλικό εντός των συνόρων στις 10 Ιουλίου.

Στη διάρκεια της προετοιμασίας θα ξεκαθαρίσουν στο μυαλό του Ρουμάνου οι περιπτώσεις πολλών ποδοσφαιριστών. Εκτός από το ανοικτό θέμα της παραμονής ή όχι του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ θα παρθεί η τελική απόφαση και για κάποιους άλλους ποδοσφαιριστές.

Ιδιαίτερη είναι η περίπτωση του Σίντζι Καγκάβα, με τον Λουτσέσκου να είναι διατεθειμένος να περιμένει τον Ιάπωνα σούπερ σταρ, αφού θα έχει ολοκληρώσει μια κανονική προετοιμασία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα