Παναθηναϊκός: Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες στην Λεωφόρο

Παναθηναϊκός: Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες στην Λεωφόρο

Gazzetta team
Παναθηναϊκός: Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες στην Λεωφόρο

bet365

Η ανακατασκευή του χλοοτάπητα του «Απόστολος Νικολαΐδης» και οι βελτιωτικές εργασίες των υποδομών ώστε τη νέα σεζόν ο αγωνιστικός χώρος να είναι σε εξαιρετική κατάσταση, βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη!

Μέσω του επιχειρησιακού διευθυντή της «πράσινης» ΠΑΕ, Σπύρου Βλάχου, έγινε γνωστό πως οι εργασίες στο γήπεδο της Λεωφόρου συνεχίζονται και σταδιακά ολοκληρώνονται.

Πιο συγκεκριμένα:

- Στον αγωνιστικό χώρο αντικαταστάθηκε όλο το εδαφικό υπόστρωμα και τοποθετήθηκε ειδική άμμος που θα διασφαλίζει την ταχύτατη διήθηση του νερού από την επιφάνεια.

- Εγκατασταθηκε σύγχρονο σύστημα αποστράγγισης με δίκτυο που θα έχει την ικανότητα να παροχετεύει υδάτινα φορτία με ρυθμούς πάνω από 250 mm/h.

- Το αντλητικό συγκρότημά ανανεώθηκε πλήρως και το αρδευτικό σύστημα αλλάζει και τοποθετηθηκε νέο block system που ανταποκρίνεται ακόμη και σε ακραίες συνθήκες ανέμου.

- Τοποθετηθηκε σήμερα για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το κορυφαίο σε χαρακτηριστικά υβρίδιο βερμούδας στον κόσμο με ειδική μέθοδο στολωνοφύτευσης από εξειδικευμένο ιταλικό συνεργείο.

- Τοποθετείται περιμετρικά του γηπέδου τεχνητός χλοοτάπητας ποιότητας FIFA QUALITY PRO ο οποίος θα έχει ακριβώς τα ίδια μηχανικά χαρακτηριστικά με τον φυσικό.

- Ενισχύεται με δεύτερο φωτιστικό σώμα από την Ολλανδία, το σκιασμένο σημείο του γηπέδου και έτσι λύνεται οριστικά το πρόβλημα ανάπτυξης του χλοοτάπητα στην νότια πλευρά του γηπέδου.

- Aγοράζεται εξοπλισμός με ειδικές προδιαγραφές ώστε να μην συμπιέζει τον αγωνιστικό χώρο όπως προβλέπεται από το πιο αυστηρό πρωτόκολλο της UEFA και έτσι το γήπεδο αυτονομείται πλήρως από άποψη μηχανημάτων.

- Διαμορφώνεται πρόγραμμα διαχείρισης του χλοοτάπητα που στοχεύει στην μείωση του περιβαλλοντικού και υδατικού αποτυπώματος του, με απώτερο στόχο τον περιορισμό του συνολικού αποτυπώματος του χλοοτάπητα στο μισό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα