ΑΕΚ: Ενδιαφέρον από Κουβέιτ για Χνιντ, κρούσεις για Νεντελτσιάρου

ΑΕΚ: Ενδιαφέρον από Κουβέιτ για Χνιντ, κρούσεις για Νεντελτσιάρου

Gazzetta team
ΑΕΚ: Ενδιαφέρον από Κουβέιτ για Χνιντ, κρούσεις για Νεντελτσιάρου

bet365

Ομάδα από το Κουβέιτ έχει εκφράσει ενδιαφέρον για τον Τυνήσιο στόπερ. Κρούσεις υπάρχουν και για τον Ρουμάνο κεντρικό αμυντικό.

Εκτός από τις προσθήκες που πρέπει να γίνουν, η ΑΕΚ έχει σημαντική δουλειά να κάνει και στο κομμάτι των αποδεσμεύσεων με παίκτες που δεν υπολογίζονται. Όπως ο Ινσούα, για τον οποίο η Αλδοσίβι ίσως προτείνει νέο δανεισμό όπως λένε στην Αργεντινή, ο Σιμάο και ο Χνιντ. Για τον Τυνήσιο στόπερ μάλιστα ενδιαφέρον έχει προκύψει από ομάδα του Κουβέιτ. Άλλωστε ο ατζέντης του ψαχνόταν το τελευταίο διάστημα στην αγορά της Μέσης Ανατολής. Στην ΑΕΚ αν φτάσει πρόταση σε ένα ποσό κοντά στο 1 εκατομμύριο ευρώ τότε θα ανάψουν το πράσινο φως της παραχώρησής του.

Επίσης στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο που διανύουμε δεν αποκλείεται να αποχωρήσει και ο Νεντελτσιάρου σε περίπτωση που φτάσει μια πρόταση που ικανοποιεί την ΑΕΚ. Για τον Ρουμάνο στόπερ υπάρχουν ήδη διερευνητικές κρούσεις από ομάδες που φαίνεται να ενδιαφέρονται. Στην Ένωση θα έμπαιναν σε συζητήσεις αν ερχόταν πρόταση τουλάχιστον 1 εκατομμυρίου ευρώ. Άλλωστε ο «Νέντε» είναι ένας διεθνής παίκτης με τη Ρουμανία και έχει συμβόλαιο για άλλα τρία χρόνια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα