Λιβάι Γκαρσία: «Δεν έχω ξαναβιώσει τέτοια αγάπη όπως αυτή του κόσμου της ΑΕΚ» (vid)

Λιβάι Γκαρσία: «Δεν έχω ξαναβιώσει τέτοια αγάπη όπως αυτή του κόσμου της ΑΕΚ» (vid)

Δημήτρης Βέργος
Λιβάι Γκαρσία: «Δεν έχω ξαναβιώσει τέτοια αγάπη όπως αυτή του κόσμου της ΑΕΚ» (vid)

bet365

Ο 23χρονος εξτρέμ της ΑΕΚ βρίσκεται στην αποστολή του Τρινιντάντ και μίλησε με ενθουσιασμό για την πρώτη του σεζόν με την κιτρινόμαυρη φανέλα, αλλά και για τις απαιτήσεις που υπάρχουν στην Ένωση.

Ο Λιβάι Γκαρσία βρίσκεται στις Μπαχάμες όπου το προσεχές Σάββατο δίνει αγώνα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την αποστολή του Τρινιντάντ και Τομπάγκο, ενώ θα ακολουθήσει ακόμα ένα παιχνίδι την ερχόμενη Τετάρτη με αντίπαλο την Εθνική του Σεντ Κιτς και Νέβις.

Ο 23χρονος εξτρέμ της ΑΕΚ με δηλώσεις του από τη βάση του Τρινιντάντ κλήθηκε να σχολιάσει και την πρώτη του σεζόν στην Ελλάδα με τη φανέλα της Ένωσης. Ο Γκαρσία μίλησε με μεγάλο ενθουσιασμό για την αγάπη που έχει εισπράξει από τους φίλους της ΑΕΚ, ενώ πρόσθεσε ότι στην ομάδα υπάρχει πίεση για νίκες και πως οι απαιτήσεις είναι μεγάλες, κάτι όμως που το απολαμβάνει.

«Είναι κάτι που δεν έχω ξαναβιώσει ποτέ νομίζω. Η αγάπη που έχω δεχθεί από τους οπαδούς της ΑΕΚ είναι κάτι που απολαμβάνω γιατί σαν παίκτης, όταν συνεχώς λένε καλά λόγια για σένα, είναι καλό. Μέχρι στιγμής όλα είναι εξαιρετικά και ελπίζω να συνεχίσω να τα πηγαίνω το ίδιο καλά και να εκπληρώνω το όνειρό μου», σχολίασε ο Λιβάι Γκαρσία σε σχετική ερώτηση που του έγινε αναφορικά με την πρώτη του χρονιά στην Αθήνα.

Όσον αφορά το γεγονός ότι παίζει σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας και τις απαιτήσεις που υπάρχουν στην ΑΕΚ, ο Γκαρσία πρόσθεσε: «Υπάρχει πίεση κάποιες φορές καθώς υπάρχουν απαιτήσεις από τον κόσμο. Κάθε φορά που η ΑΕΚ χάνει οποιοδήποτε παιχνίδι υπάρχει αρκετή πίεση, αλλά είμαι ενθουσιασμένος διότι όταν αποδίδω καλά, η αγάπη που εισπράττω είναι μεγάλη και μου αρέσει πολύ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα