Απόλλων Σμύρνης-Χάβος: Ελυσαν τη συνεργασία τους, προ των πυλών ο Πετράκης

Απόλλων Σμύρνης-Χάβος: Ελυσαν τη συνεργασία τους, προ των πυλών ο Πετράκης

bet365

Ο κύβος ερρίφθη. Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta, Απόλλων Σμύρνης και Μάκης Χάβος τα βρήκαν και έλυσαν τη συνεργασία τους, ύστερα από μια σειρά ανταλλαγής εξωδίκων. Ετοιμος να αναλάβει ο Πετράκης.

Το μεσημέρι της Παρασκευής (4/6), ο Μάκης Χάβος πέρασε από τα γραφεία της Ριζούπολης, μίλησε με τους ανθρώπους του Απόλλωνα και τελικά οι δύο πλευρές συμφώνησαν στο ποσό της αποζημίωσης προκειμένου να λυθεί η συνεργασία τους.

Αυτή η εξέλιξη θεωρούνταν δεδομένη από τη στιγμή που το τελευταίο διάστημα υπήρχε μια ανταλλαγή εξωδίκων, με τον Απόλλωνα να καλεί τον Χάβο σε Διοικητικό Συμβούλιο και τον έμπειρο κόουτς να απαντάει μέσω του δικηγόρου του. Τελικά, οι τόνοι έπεσαν κι η συμφωνία για το διαζύγιο επιτεύχθηκε.

Πλέον, ο άνθρωπος που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αναλάβει την ομάδα, είναι ο Γιάννης Πετράκης, όπως εξάλλου σας είχαμε ενημερώσει. Προς το παρόν φαίνεται να υπάρχει προφορική συμφωνία και το μόνο που απομένει - αν δεν στραβώσει κάτι τελευταία στιγμή - είναι η ανακοίνωση της πρόσληψής του.

Η ανακοίνωση του συλλόγου:

Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή, Μάκη Χάβο. Του ευχόμαστε καλή τύχη στη συνέχεια της καριέρας του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα