Ο Μασούρας ανέβασε για τα καλά τις ποδοσφαιρικές μετοχές του

Ο Μασούρας ανέβασε για τα καλά τις ποδοσφαιρικές μετοχές του

Ο Μασούρας ανέβασε για τα καλά τις ποδοσφαιρικές μετοχές του

bet365

Ο Γιώργος Μασούρας είναι ένας από τους παίκτες του Ολυμπιακού που είδε τη χρηματιστηριακή του αξία να ανεβαίνει μετά τη φετινή σεζόν.

Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού - που συγκέντρωσε ενδιαφέρον και από το εξωτερικό και χώρες όπως η Δανία - είχε φέτος μία χρονιά με 49 αγώνες, 15 γκολ και 6 ασίστ. Μάλιστα η χρονιά του Γιώργου Μασούρα αξιολογήθηκε ανάλογα ακόμα και από το portal Transfermarkt που από εκεί που τον είχε στα 4 εκατ. ευρώ τώρα τον κοστολογεί στα 6.

Να υπενθυμίσουμε πως στο πρόσφατο φιλικό της Ελλάδας με το Βέλγιο από τα πόδια τα δικά του (με το φάουλ του) βγήκε το γκολ του Τζαβελλα για το 1-1. Δεν ήταν όμως ο μόνος παίκτης του ρόστερ του Ολυμπιακού με άνοδο. Ο Μάριος Βρουσάι από τις 900.000 ευρώ πήγε στο 1.5 εκατομμύριο. Ο Αχμέντ Χασάν από τα 3 εκατ. ευρώ ανέβηκε στα 4. Ο Μπα είναι πια στα 5 από τα 4 εκατ. ευρώ.

Από εκεί και πέρα ο Ζοσέ Σα πήγε στα 7.5 εκατ. ευρώ από τα 6 που είχε πριν. Ο Τζολάκης από τις 450.000 ευρώ στις 750.000, ο Σεμέδο από τα 7 εκατ. στα 8 και ο Ρέαμπτσιουκ στα 2.5 εκατ. ευρώ από εκεί που ήταν στα 2. Ανοδικές τάσεις υπήρξαν και για άλλους παίκτες του έμψυχου δυναμικού των πρωταθλητών.

Ο Ανδρούτσος πήγε στο 1.5 εκατ. ευρώ από τις 700.000 ευρώ, ο Καμαρά στα 15 εκατ. ευρώ από τα 12 και ο Μπουχαλάκης από τα 4 εκατ. ευρώ στα 5. Συνολικά δηλαδή 11 παίκτες των Πειραιωτών είδαν τις ποδοσφαιρικές μετοχές τους να ανεβαίνουν.

Βέβαια θα πρέπει να δώσουμε και μία άλλη διάσταση. Ο Σεμέδο κοστολογείται από τον Ολυμπιακό στα 10 και πλεόν εκατ. ευρώ ενώ ο Σα έχει ρήτρα στα 13 εκατ. ευρώ. Επίσης ο Μαντί Καμαρά έχει τοποθετηθεί από τον Ολυμπιακό από πλευράς αξίας στα 20+ εκατ. ευρώ (ακόμα και 25 εκατ. ευρώ).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα