Πλάνιτς: «Ανήκω στην Μακάμπι και δεν πρόκειται να αποχωρήσω αυτό το καλοκαίρι»

Πλάνιτς: «Ανήκω στην Μακάμπι και δεν πρόκειται να αποχωρήσω αυτό το καλοκαίρι»

Κώστας Τόπας
Πλάνιτς: «Ανήκω στην Μακάμπι και δεν πρόκειται να αποχωρήσω αυτό το καλοκαίρι»

bet365

Ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός, Μπόγκνταν Πλάνιτς, σε δηλώσεις του φρόντισε να ξεκαθαρίσει πως αυτή τη στιγμή στο μυαλό του υπάρχει μόνο η Μακάμπι Χάιφα και καμία άλλη ομάδα.

Πριν από μερικές ημέρες οι Σέρβοι παρουσίαζαν τον Σέρβο στόπερ «κλεισμένο» στην ΑΕΚ. Ωστόσο, όπως ενημερωθήκατε από το Gazzetta, ναι μεν η περίπτωσή του παίζει δυνατά ωστόσο υπάρχουν μερικά εμπόδια για την ολοκλήρωση αυτής της μεταγραφής.

Το βασικότερο όλων είναι πως ο Πλάνιτς θα πρέπει να μείνει ελεύθερος από την Μακάμπι Χάιφα στην οποία πήγε το προηγούμενο καλοκαίρι, προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος για την απόκτηση του.

Πάντως σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στην σερβική ιστοσελίδα «Kurir», ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός ρωτήθηκε σχετικά με το μέλλον του και ο ίδιος αφού πρώτα ανέφερε ότι γνωρίζει για το ενδιαφέρον ομάδων, ξεκαθάρισε πως αυτή τη στιγμή δεν σκέφτεται καμία άλλη ομάδα, πέραν της δικής του, Μακάμπι Χάιφα.

«Αυτές τις ημέρες απολαμβάνω τις διακοπές μου, μαζί με την οικογένεια μου. Ακουσα ότι υπήρχε κάποιο ενδιαφέρον, αλλά δεν γνωρίζω κάτι παραπάνω. Αυτή τη στιγμή είμαι παίκτης της Μακάμπι Χάιφα και δε νομίζω ότι κάτι θα αλλάξει αυτό το καλοκαίρι. Είμαι καλά εδώ και δεν χρειάζεται να πάω πουθενά», τόνισε χαρακτηριστικά ο Πλάνιτς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα