Αστέρας Τρίπολης: Με συνδρομή της Περιφέρειας Πελοποννήσου τα βελτιωτικά έργα στο «Κολοκοτρώνης»

Αστέρας Τρίπολης: Με συνδρομή της Περιφέρειας Πελοποννήσου τα βελτιωτικά έργα στο «Κολοκοτρώνης»

bet365

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου μέσω επίσημης ανακοίνωσης γνωστοποίησε πως θα συμβάλει ενεργά στα έργα αναβάθμισης του «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Περιφέρεια Πελοποννήσου, Δήμος Τρίπολης και Αστέρας Τρίπολης ενώνουν τις δυνάμεις τους για ένα ομορφότερο «Κολοκοτρώνης»!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Συνάντηση είχε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας σήμερα Τετάρτη 2 Ιουνίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, με τον δήμαρχο της αρκαδικής πρωτεύουσας Κώστα Τζιούμη και τον πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης Γιώργο Μποροβήλο.

Στη συνάντηση συζητήθηκε, μεταξύ άλλων, η συνδρομή της Περιφέρειας για βελτιώσεις στο γήπεδο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης”, το οποίο αποτελεί δημοτικό χώρο.

Ο περιφερειάρχης δήλωσε ότι η Περιφέρεια θα συνδράμει στον σκοπό αυτό, καθώς -όπως τόνισε- η ομάδα του Αστέρα εκπροσωπεί το σύνολο της Περιφέρειας συμμετέχοντας ανελλιπώς από το 2007 στην μεγαλύτερη ποδοσφαιρική κατηγορία της χώρας μας και διαφημίζει την περιοχή μας διαγράφοντας σημαντική πορεία κάθε χρόνο».

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SUPERLEAGUE NEWS FEED