Η Ομόνοια στα πράσινα για τα 50 χρόνια από το Γουέμπλεϊ (pic)

Η Ομόνοια στα πράσινα για τα 50 χρόνια από το Γουέμπλεϊ (pic)

Η Ομόνοια στα πράσινα για τα 50 χρόνια από το Γουέμπλεϊ (pic)

bet365

Η Ομόνοια φωταγωγήθηκε στα πράσινα, προκειμένου να τιμηθεί ο Παναθηναϊκός για τη συμπλήρωση 50 ετών από το έπος του Γουέμπλεϊ. Δείτε το post του δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη.

Σήμερα (2/6) συμπληρώνονται 50 χρόνια από την παρουσία του Παναθηναϊκού στον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών εναντίον του Άγιαξ στο Γουέμπλεϊ. Για τον λόγο αυτόν, για να τιμηθεί το «τριφύλλι», η Ομόνοια φωταγωγήθηκε στα πράσινα.

Η Ομόνοια στα πράσινα

Ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, ανέφερε σε post στο facebook: «Η Ομόνοια στα πράσινα, για να τιμήσουμε τα 50 χρόνια από το έπος που έγραψε ο ελληνικός αθλητισμός και ο Παναθηναϊκός στο Wembley. Για την ομάδα που γεννήθηκε στην Αθήνα και συνέδεσε την ιστορία της με την πόλη».

Δείτε ξανά το μοναδικής αισθητικής ντοκιμαντέρ του Gazzetta για το έπος του Γουέμπλεϊ.

Ο Γιούρκας Σεϊταρίδης, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, έγραψε στο instagram: «Η Ομόνοια στα πράσινα, για να τιμήσουμε τα 50 χρόνια από το έπος που έγραψε ο ελληνικός αθλητισμός και ο Παναθηναϊκός στο Γουέμπλεϊ. Για την ομάδα που γεννήθηκε στην Αθήνα και συνέδεσε την ιστορία της με την πόλη».

Το post του Γιούρκα

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα