Παναθηναϊκός: Έρχεται, υπογράφει και «τρέχει» τον σχεδιασμό ο Γιοβάνοβιτς

Παναθηναϊκός: Έρχεται, υπογράφει και «τρέχει» τον σχεδιασμό ο Γιοβάνοβιτς

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Έρχεται, υπογράφει και «τρέχει» τον σχεδιασμό ο Γιοβάνοβιτς

bet365

Ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού επιστρέφει στην Αθήνα για μόνιμη εγκατάσταση. Κριτήριο το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, προτεραιότητα οι αποχωρήσεις και η απόκτηση στόπερ.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς επιστρέφει στην Αθήνα την Πέμπτη για μόνιμη εγκατάσταση. Ο Σέρβος τεχνικός που έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Παναθηναϊκό, αναμένεται να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο(μάξιμουμ για δύο χρόνια) με το «τριφύλλι» και το αμέσως προσεχές διάστημα να παρουσιαστεί στους εκπροσώπους του Τύπου.

Ο 59χρονος κόουτς έχει καλή εικόνα για το έμψυχο δυναμικό της ομάδας, ωστόσο, κάποιες περιπτώσεις θα ξεκαθαρίσουν στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας και πριν την αναχώρηση της ομάδας για την Ολλανδία, πιθανότατα στις 18 Ιουλίου.

Αυτή την εποχή, οι προτάσεις των ατζέντηδων για μεταγραφικούς στόχους είναι δεκάδες καθημερινά, ωστόσο, προτεραιότητα του κλαμπ είναι οι αποχωρήσεις, να λυθούν τα συμβόλαια των παικτών που δεν υπολογίζονται και δεν θα υπολογίζονται.

Όταν έρθει η ώρα να προχωρήσουν οι προσθήκες, όπως έχουμε αναφέρει, η απόκτηση τουλάχιστον ενός κεντρικού αμυντικού είναι επιτακτική ανάγκη, καθώς οι μόνοι διαθέσιμοι είναι οι Βέλεθ και Πούγγουρας, με τον Σένκεφελντ να επιστρέφει στα γήπεδα προς το τέλος του καλοκαιριού!

SUPERLEAGUE NEWS FEED