3, 2, 1... γράφουμε ξανά: Πάντσο η ομάδα πετά! (vid)

3, 2, 1... γράφουμε ξανά: Πάντσο η ομάδα πετά! (vid)

Νίκος Αθανασίου
3, 2, 1... γράφουμε ξανά: Πάντσο η ομάδα πετά! (vid)

bet365

Τo Gazzetta με αφορμή το συγκλονιστικό αφιέρωμα για τα 50 χρόνια από το «έπος του Wembley» έβαλε ξανά στο studio την μπάντα «Τhe Bunions» που τραγούδησε για την δουλειά που είχε στο Λονδίνο!

Το «Έχω στο Λονδίνο μια δουλειά» είναι το απόλυτο soundtrack της μυθικής πορείας του Παναθηναϊκού μέχρι τον τελικό του Wembley! Από την πρώτη ηχογράφηση πέρασαν πενήντα ολόκληρα χρόνια. Οι «The Bunions» έκαναν το απόλυτο hit εκείνης της σεζόν, συνέδεσαν το όνομά τους με την μεγαλύτερη επιτυχία του ελληνικού ποδοσφαίρου σε συλλογικό επίπεδο και το Gazzetta.gr κατάφερε να τους βρει, να τους ενώσει και να τους βάλει και πάλι στο στούντιο στο πλαίσιο του ντοκιμαντέρ «1971 δευτερόλεπτα»!

Η αναζήτηση μόνο εύκολη δεν ήταν. Κανείς, ακόμη και οι άνθρωποι που γνωρίζουν απέξω και ανακατωτά την ιστορία του συλλόγου, δεν είχαν επαφή με τα μέλη του συγκροτήματος. Ο τραγουδιστής, όμως, Γιάννης Χατζηαναστασίου είχε φροντίσει τα αφήσει τα... ίχνη του σε αναρτήσεις του τραγουδιού στο Youtube και κάπως έτσι έκανε πιο εύκολο το έργο μας!

Τα υπόλοιπα είναι ιστορία. Μισό αιώνα μετά, οι «The Bunions» γύρισαν τον χρόνο πίσω και μας ταξίδεψαν σε μία άλλη εποχή!

Τραγούδι-κιθάρα: Γιάννης Χατζηαναστασίου

Ντραμς: Γιάννης Λυμπέρης

Αρμόνιο: Βαγγέλης Παυλούδης

Μπάσο: Παντελής Βασιλείου

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα