«ΑΕΚ για Μαρτίνες και Μίγιο Τσάκτας, στο παιχνίδι και ο Αστέρας»

Κώστας Τόπας
«ΑΕΚ για Μαρτίνες και Μίγιο Τσάκτας, στο παιχνίδι και ο Αστέρας»

bet365

Οι Ισπανοί αναφέρουν ότι ο αριστερός μπακ της Βαγιαδολίδ, Νάτσο Μαρτίνες βρίσκεται στο στόχαστρο της ΑΕΚ και του Αστέρα Τρίπολης, ενώ οι Πολωνοί μπλέκουν την Ένωση και με την περίπτωση του Κροάτη μεσοεπιθετικού της Χάιντουκ, Μίγιο Τσάκτας. Καμία από τις δύο περιπτώσεις δεν μοιάζει να απασχολεί ούτε την Ένωση αλλά ούτε και τους Αρκάδες.

Στην ΑΕΚ μετά την πρόσληψη του Βλάνταν Μιλόγεβιτς έχουν ξεκινήσει και τον σχεδιασμό της ομάδας, ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν. Αλλωστε, ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης στη συζήτηση που είχε με τους ρεπόρτερ της ΑΕΚ στα Σπάτα, επιβεβαίωσε πως η Ένωση θα κινηθεί σε επτά προσθήκες παικτών ενδεκάδας και συγκεκριμένα σε έναν τερματοφύλακα, έναν κεντρικό αμυντικό, δύο πλάγια μπακ, ένα χαφ, έναν έξω αριστερά και έναν επιθετικό.

Στον «άσσο» η ΑΕΚ ήδη ενισχύθηκε με την απόκτηση του Τσίτσαν Στάνκοβιτς, ο οποίος έβαλε την υπογραφή του σε τετραετές συμβόλαιο με τους «κιτρινόμαυρους». Ετσι, οι άνθρωποι της ΑΕΚ προχωρούν στις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις τους για την ενίσχυση του ρόστερ.

«ΑΕΚ και Αστέρας Τρίπολης ενδιαφέρονται για τον Νάτσο Μαρτίνες»

Σύμφωνα, με ισπανικό δημοσίευμα η Ένωση έχει βάλει στο στόχαστρο της τον αριστερό οπισθοφύλακα της Βαγιαδολίδ, Νάτσο Μαρτίνες. Τη φετινή σεζόν ο 32χρονος μπακ κατέγραψε 23 συμμετοχές με μία ασίστ στη La Liga, με την ομάδα του να γνωρίζει τον υποβιβασμό στην δεύτερη κατηγορία. Στο παρελθόν έχει φορέσει και τη φανέλα της Ράγιο Βαγιεκάνο, ενώ αγωνίστηκε και στις Β’ ομάδες της Χετάφε και της Οσασούνα καθώς και στην ομάδα Νέων της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Οπως αναφέρει το «pucelafichajes.com» η Ένωση εξετάζει την περίπτωσή του, όπως το ίδιο κάνει ο Αστέρας Τρίπολης. Μετά τον υποβιβασμό της Βαγιαδολίδ, αρκετοί παίκτες επιθυμούν την αποχώρησή τους από την ομάδα, προκειμένου να δοκιμάσουν νέες προκλήσεις στις καριέρες του και σύμφωνα με τους Ισπανούς, ο Νάτσο Μαρτίνες είναι ένας από αυτούς.

Από τον Αστέρα πάντως διαψεύδεται ότι η ομάδα ενδιαφέρεται για τον παίκτη. Εξάλλου, στη συγκεκριμένη θέση υπάρχει ο Άλβαρες κι ο Τασουλής. Όπως σας έχουμε αναφέρει, μετά την απόκτηση του Σανταφέ, οι κιτρινομπλέ θα κινηθούν για την απόκτηση ενός στόπερ, ενός δεξιού εξτρέμ, 2 επιθετικούς κι ένα 10άρι.

«Η ισπανική ομάδα θέλει να προχωρήσει σε αλλαγές στο ρόστερ της μετά τον υποβιβασμό της από την La Liga με αρκετούς ποδοσφαιριστές να αποχωρούν από τον σύλλογο, μεταξύ των οποίων και ο Νάτσο Μαρτίνες και όλες οι προτάσεις θα εξεταστούν.

Ο Νάτσο Μαρτίνες έχει αρκετούς να ενδιαφέρονται για εκείνον, όπως οι δυο ελληνικές ομάδες, η ΑΕΚ Αθηνών και ο Αστέρας Τρίπολης. Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το 2022, οπότε η επιθυμία του να αποχωρήσει θα διευκόλυνε την μεταγραφή του», αναφέρει το χαρακτηριστικό δημοσίευμα.

«Ο Μίγιο Τσάκτας μιλάει με ΑΕΚ»

Εκτός όμως από την ενίσχυση στην άμυνα η ΑΕΚ εξετάζει περιπτώσεις και για την επίθεση. Πολωνός δημοσιογράφος αποκάλυψε πως ο Κροάτης μεσοεπιθετικός της Χάιντουκ, Μίγιο Τσάκας βρίσκεται στο στόχαστρο των «κιτρινόμαυρων». Σε δημοσίευσή του στο Twitter, ο ρεπόρτερ τονίζει πως ο 29χρονος μεσοεπιθετικός εκτός από την ΑΕΚ, συνομιλεί και με Μπεσίκτας, Ολυμπιακό, Αντάλιασπορ αλλά και Κασίμπασα.

Ο Τσάκας τη φετινή σεζόν, κατάφερε να βρει 12 φορές τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα και να μοιράσει 3 ασίστ, σε 20 συμμετοχές που κατέγραψε με τη φανέλα της Χάιντουκ. Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το φετινό καλοκαίρι οπότε είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί με οποιαδήποτε ομάδα.

Πάντως πληροφορίες του ρεπορτάζ μας αναφέρουν ότι μπλέκουν την ΑΕΚ με αυτές τις δύο περιπτώσεις αν και δεν μοιάζει να απασχολούν...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα