Γιατί ο ΠΑΣ Γιάννινα ψάχνει περισσότερα από το 60% των περσινών του γκολ

Γιατί ο ΠΑΣ Γιάννινα ψάχνει περισσότερα από το 60% των περσινών του γκολ

bet365

Στους «Ζωσιμάδες» θα υπάρξει το καλοκαίρι ριζικό λίφτινγκ στη γραμμή κρούσης τους, αφού επί της ουσίας καλούνται να «αναπληρώσουν» τα 16 (και κάτι) από τα 27 τέρματα της περασμένης χρονιάς  

Ακρως πετυχημένη κρίνεται η περασμένη σεζόν για τον Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς η ομάδα έφτασε ανετότατα στον στόχο της παραμονής, βρέθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου και το σπουδαιότερο, ίσως, έπαιξε κατά διαστήματα και καλή μπάλα. Το πρόσημο στον «Αγιαξ της Ηπείρου» ήταν άκρως θετικό και αυτό το πιστώνονται όλοι (διοίκηση, προπονητικό επιτελείο, παίκτες κτλ, γιατί δεν γίνεται να κερδίζει η διοίκηση και να χάνουν οι παίκτες ή το ανάποδο, οι ομάδες είναι όλες μαζί στα καλά και τα κακά), όμως το καλοκαίρι προβλέπεται hot.

Από καιρό στους «Ζωσιμάδες» έχουν μάθει να… ζουν χωρίς τον Αργύρη Γιαννίκη και γίνονται επαφές για τον διάδοχό του, αν και στην προκειμένη περίπτωση δεν υπάρχει μόνο η εκκρεμότητα προπονητή αφού από τη μέση και μπροστά φαίνεται πως θα αλλάξουν πολλά.

Το μεγάλο «όπλο» της ομάδας ήταν, κατά γενική ομολογία, η ομοιογένεια που υπήρχε, συνεπικουρούμενη φυσικά και με τη δεδομένη αγωνιστική αξία των παικτών. Τώρα όμως η «αλυσίδα» θα… σπάσει και σε μεγάλο βαθμό στη λίμνη θα «χτίσουν» κάτι από το μηδέν.

Στην μπάλα οι αριθμοί δεν είναι τόσο σημαντικοί, αλλά ορισμένες φορές αποτυπώνουν ανάγλυφα την κατάσταση, στην προκειμένη περίπτωση αυτή που διαπραγματευόμαστε.

Ο ΠΑΣ σημείωσε πέρσι στο πρωτάθλημα 27 γκολ, 23 στην κανονική διάρκεια και 4 στα play out και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην αγορά για να βρει τα 16, δηλαδή ποσοστό 60%.

Ο Καρτάλης του Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα

Πιο συγκεκριμένα ο Λεό των 2 τερμάτων από τον Φεβρουάριο βρίσκεται στη τη Ρίγα, ο Κριζμάν των 3 δεν είναι στα πλάνα για την επόμενη χρονιά (ο Κροάτης δεν προσέφερε τα αναμενόμενα ως ένα από τα μεγαλύτερα συμβόλαια του ρόστερ) και αποχώρησε, ενώ δεν θα συνεχίσουν και οι Ελευθεριάδης, Παμλίδης των 4 και 7 γκολ αντίστοιχα. Τα παραπάνω δεδομένα ισχύουν τώρα και μπορεί μεν σε μία μεταγραφική περίοδο τα πάντα να είναι σε θέση να ανατραπούν σε μία μόλις στιγμή, το συγκεκριμένο status quo δύσκολα θα αλλάξει.


Αν μάλιστα υπολογίσουμε πως τα 5 από 11 τέρματα της ομάδας που θα… συνεχίσουν προέρχονται από τα στόπερ της σε ως επί το πλείστων στατικές φάσεις (Κάργας 2, Εραμούσπε 2, Παντελάκης 1) πολλές εκ των οποίων εκτελούσε ο Καρτάλης που επίσης θα φύγει (3 ασίστ στη χρονιά), αυτόματα γίνεται εύκολα αντιληπτό πως στη γραμμή κρούσης στον ΠΑΣ θα υπάρξει ολικό/ριζικό λίφτινγκ και επί της ουσίας καλείται να αναπληρώσει περισσότερα από το 60% των περσινών του γκολ.

Για αυτό και άλλωστε στα Γιάννινα θα προχωρήσουν σε μίνιμουμ 4 προσθήκες στη μεσοεπιθετική τους γραμμή (μαζί με τους φορ), ίσως και 5.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα