Super League 2, Νότος: Ευρεία νίκη του Πανιωνίου, 4-1 τον Ολυμπιακό Β'

Ο Πανιώνιος

bet365

Ο Πανιώνιος παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ γύρισε το ματς με τον Ολυμπιακό Β' και επικράτησε με το ευρύ 4-1.

Μείωσε την διαφορά του από την πρώτη Καλαμάτα στον Νότιο Όμιλο ο Πανιώνιος μετά το 4-1 επί του Ολυμπιακού Β'. Οι παίκτες του Γιώργου Σίμου (υπηρεσιακός στον Ολυμπιακό Β') προηγήθηκαν σε αυτόν τον εξ αναβολής αγώνα της 10ης αγωνιστικής του Νοτίου Ομίλου της Super League 2 με σουτ του Τουφάκη στο 44', όμως ο Πανιώνιος γύρισε τον αγώνα και επεβλήθη με 4-1. Στο 47' σκόραρε ο Κολοβός με πέναλτι και ο ίδιος παίκτης έκανε το 2-1 στο 58'΄με κεφαλιά. Στο 85' ο Παπαγεωργίου σκόραρε με πέναλτι και στο 87' ο Κρητικός με σουτ έκανε το 4-1.

Πανιώνιος (Δερμιτζάκης): Γιαννακόπουλος, Βενάρδος, Ζούλιας, Αυλωνίτης, Κιάκος, Μπελμόντ (46′ Γιακόβλεφ), Στούπης, Φαν ντερ Βάτερ, Μόρσεϊ (63′ Κρητικός), Κολοβός (73′ Παπαγεωργίου) και Μωραΐτης (73′ Βοΐλης).

Ολυμπιακός Β' (Σίμος): Έξαρχος, Μπιλάλ, Λιάτσος, Αλαφάκης (76′ Σίλκοτ), Ζουγλής, Λιατσικούρας, Κουτσογούλας, Τανούλης, Πνευμονίδης, Τουφάκης (76′ Μαρτίνης) και Κουτσίδης.

Η βαθμολογία

1. Καλαμάτα 32
2. Πανιώνιος 30
3. Μαρκό 22
4. Athens Kallithea 17
-----------------------
5. Ελλάς Σύρου 16
6. Ολυμπιακός Β' 14
7. Αιγάλεω 11
8. Χανιά 9
9. Ηλιούπολη 7
10. Παναργειακός 4

 

* Το Αιγάλεω και ο Ολυμπιακός Β' έχουν από ένα ματς λιγότερο

@Photo credits: eurokinissi, KLODIAN LATO - EUROKINISSI
 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα