Οργανωμένοι ΑΕΛ: «Να ζητήσει η ΠΑΕ δημόσια συγγνώμη από τον Θεοδωρόπουλο και τον κόσμο»

Οργανωμένοι ΑΕΛ: «Να ζητήσει η ΠΑΕ δημόσια συγγνώμη από τον Θεοδωρόπουλο και τον κόσμο»

Newsroom
Οργανωμένοι ΑΕΛ: «Να ζητήσει η ΠΑΕ δημόσια συγγνώμη από τον Θεοδωρόπουλο και τον κόσμο»

bet365

Οργισμένη ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι της ΑΕΛ κατά της διοίκησης για την υπόθεση του Κώστα Θεοδωρόπουλου, αλλά και τη βοήθεια των πλημμυροπαθών του τόπου από την ΠΑΕ.

Οι δύο σύνδεσμοι οργανωμένων της ΑΕΛ, οι «Monsters» και η Θύρα 1 εξέδωσαν ανακοίνωση κατά της ΠΑΕ μετά από συνάντηση που είχε αντιπροσωπεία τους με τον ποδοσφαιριστή της ομάδας, Κώστας Θεοδωρόπουλο, τον προπονητή Παναγιώτη Γκουτσίδη και τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Θωμά Κυπαρίσση για την διευθέτηση του θέματος που προέκυψε με τον πρώτο και την ομάδα.

Εκείνοι δικαιολόγησαν την «αλλόκοτη» συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή της ομάδας εξαιτίας της καταστροφής που είχε υποστεί η περιουσία της οικογένειάς του από τις πλημμύρες και στάθηκαν απέναντι στην διοίκηση και την συμπεριφορά του μεγαλομετόχου Αχιλλέα Νταβέλη που προσπαθεί να «διασπάσει το δεσμό μεταξύ ομάδας και κόσμου» όπως τόνισαν.

Στην ανακοίνωση τους τόνισαν πως είναι ανεπίτρεπτο η ΠΑΕ να έχει προσφέρει μηδενική βοήθεια στους πλημμυροπαθείς του τόπου της και να στηρίζει την επίσκεψη ενός ανύπαρκτου πρωθυπουργού σε μια ανύπαρκτη περιφέρεια Θεσσαλίας. Η κλήση σε απολογία του αρχηγού της ομάδας, Κώστας Θεοδωρόπουλου σε απολογία και η διαπόμπευσή του ήταν για κείνους «το κερασάκι στην τούρτα».

Κλείνονταν ζήτησαν από την ΠΑΕ να ανακαλέσει τους χαρακτηρισμούς της για τον ποδοσφαιριστή της ομάδας και να ζητήσει δημόσια συγγνώμη από τον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά η κοινή ανακοίνωση των Monsters και της Θύρα 1:

«Το περασμένο Σάββατο πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ αντιπροσωπείας του οργανωμένου οπαδικού κινήματος της ΑΕΛ, του ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ Κώστα Θεοδωρόπουλου, του προπονητή Παναγιώτη Γκουτσίδη και του τεχνικού διευθυντή Θωμά Κυπαρίσση. Προσπαθήσαμε να επιλύσουμε από κοινού το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί και αποτελεί μελανή σελίδα της ιστορίας της ΑΕΛ, σε μία πάρα πολύ δύσκολη περίοδο για τη Λάρισα.

Δικαιολογούμε την αλλόκοτη συμπεριφορά του αρχηγού Κώστα Θεοδωρόπουλου απέναντι στο τεχνικό τιμ τις τελευταίες ημέρες, καθώς από τις πλημμύρες καταστράφηκε το σπίτι του. Σίγουρα κανένας παίκτης δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις αγωνιστικές συνθήκες όταν το μέλλον του και της οικογένειάς του βρίσκεται σε κίνδυνο. Δεν δικαιολογούμε όμως την ανάρμοστη συμπεριφορά της παε κατά το τελευταίο διάστημα και συγκεκριμένα του μεγαλομετόχου Αχιλλέα Νταβέλη, το ποτήρι έχει ξεχειλίσει και επίσημα και ήρθε η ώρα να πάρουμε θέση.

Δεν δικαιολογείται η συνεχόμενη προσπάθεια διάσπασης του δεσμού μεταξύ Ομάδας και κόσμου. Η παε έχει μετατραπεί σε προεκλογικό γραφείο, το οποίο αντιμετωπίζει τους παίκτες ως εργαζόμενους σε επιχείρηση και όχι ως τους ανθρώπους που αγωνίζονται με το άλογο στο στήθος. Επιλέξαμε το τελευταίο διάστημα να περιμένουμε για την επιστροφή της ομαλότητας στην καθημερινότητα της ΑΕΛ, όμως η κατάσταση πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο.

Από την πρώτη στιγμή που άλλαξε το ιδιοκτησιακό καθεστώς σταθήκαμε δίπλα στην Ομάδα και στηρίξαμε τη νέα διοίκησή της. Ακόμα και στην περσινή σεζόν, όταν η ΑΕΛ βρισκόταν πολύ μακριά από τους στόχους της, δεν απαιτήσαμε όπως μάλλον θα έπρεπε τότε να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για να αποφύγουμε τις σημερινές καταστάσεις. Νιώθουμε πως ζούμε ξανά την επταετία Κ..για τις τελευταίες ημέρες. Δεν είναι δυνατόν η παε να έχει προσφέρει ΜΗΔΕΝΙΚΗ βοήθεια στους πλημμυροπαθείς του τόπου μας και να στηρίζει την επίσκεψη ενός ανύπαρκτου πρωθυπουργού σε μια ανύπαρκτη περιφέρεια Θεσσαλίας.

Το κερασάκι στην τούρτα για εμάς αποτελεί η κλήση σε απολογία του αρχηγού Κώστα Θεοδωρόπουλου και πιο συγκεκριμένα η διαπόμπευσή του, ενώ αποτελεί έναν από τους πληγέντες της τεράστιας καταστροφής που συνέβη τις περασμένες ημέρες.

Από εμάς είναι η πρώτη και η τελευταία προειδοποίηση, αν δεν θέλετε ο κόσμος να προσέρχεται στο γήπεδο σε αριθμούς επταετίας, πάρτε το αλλιώς άμεσα. Ζητάμε δημόσια από την παε να ανακαλέσει τους χαρακτηρισμούς που εκτόξευσε απέναντι στον αρχηγό της Ομάδας και να ζητήσει συγγνώμη από τον κόσμο που στήριξε τη διοίκηση από την πρώτη στιγμή και σήμερα ζει ξανά μαύρες ημέρες περασμένων χρόνων.

ΘΥΡΑ 1

MONSTERS 1982»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα