«Δίκη»: Με κρυπτονομίσματα ξεπλένουν τα κέρδη από το παράνομο στοίχημα

Newsroom
παράνομο στοίχημα

bet365

Τον τρόπο που οι παράγοντες ξεπλένουν τα χρήματα που κερδίζουν από το παράνομο στοίχημα αποκάλυψε η «Δίκη στο Open», αναφέροντας πως ο τρόπος αυτός είναι τα κρυπτονομίσματα. \

Με τον τρόπο που οι παράγοντες ξεπλένουν τα χρήματα που κερδίζουν από το παράνομο στοίχημα ασχολήθηκε η εκπομπή «Δίκη στο Open». Συγκεκριμένα όπως αποκαλύφθηκε ο τρόπος αυτός είναι η επένδυση σε κρυπτονομίσματα, τα οποία πηγαίνουν σε ειδικές ηλεκτρονικές τράπεζες και δεν ανιχνεύονται.

Ένας τρόπος που ωστόσο έχει μπει στο μάτι της Αρχής Καταπολέμησης και νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες και γι' αυτό θα τεθεί σε λειτουργία ένα νέο λογισμικό που θα μπορεί να εντοπίζει το μαύρο χρήμα ακόμα και αυτό των κρυπτονομισμάτων.

Μάλιστα ο πρόεδρος της Αρχής Ξεπλύματος, επίτιμος αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Χαράλαμπος Βουρλιώτης θα προσπαθήσει με όλες τους δυνάμεις, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή, να εξαρθρώσει τον παράνομο στοιχηματισμό που γίνεται μέσω κρυπτονομισμάτων. Στα υπέρ είναι πως την συγκεκριμένη εφαρμογή χρησιμοποίησαν με μεγάλη επιτυχία και άλλες χώρες της Ευρώπης.

Εκτελεστικός διευθυντής ΠΑΕ Super League 2 στοιχημάτιζε εναντίον της ομάδας του

Στην «Δίκη του Open», αναφέρθηκε και σε έναν εκτελεστικό διευθυντή ΠΑΕ της Super League 2 που στοιχημάτιζε εναντίον της ομάδας του. Να τονιστεί πως το Αθλητικό Δίκαιο είναι ξεκάθαρο και απαγορεύει σε αθλητές, παράγοντες, προπονητές και διοικήσεις, να στοιχηματίζουν σε παιχνίδια των ομάδων τους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα