Κλήθηκε στην Εθνική Μολδαβίας ο Στίνα και δεν θα παίξει στα 2 τελευταία ματς του Πανσερραϊκού

Κλήθηκε στην Εθνική Μολδαβίας ο Στίνα και δεν θα παίξει στα 2 τελευταία ματς του Πανσερραϊκού

Newsroom
Βίκτορ Στίνα

bet365

Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός, Βίκτορ Στίνα κλήθηκε στην Εθνική Μολδαβίας για τα ματς με Αλβανία και Πολωνία και έτσι θα χάσει τα δύο τελευταία παιχνίδια των «λιονταριών» που βέβαια έχουν ήδη ανέβει στην Super League.

Δύο αγώνες έμειναν για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα της Super League 2, με τον Πανσερραϊκό στον Βόρειο Όμιλο να έχει κατακτήσει εδώ και βδομάδες την πρωτιά και το εισιτήριο για την Super League. Τα «λιοντάρια» θα παίξουν εκτός με Νίκη Βόλου και εντός με Απόλλωνα Λάρισας. Σε αυτάσ τα παιχνίδια θα απουσιάζει ο Βίκτορ Στίνα, με τον 25χρονο Μολδαβό να καλείται στην Εθνική ομάδα για τα ματς με την Αλβανία και Πολωνία για τα προκριματικά του Euro 2024.

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση του Πανσερραϊκού έχει ως εξής: «H ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει την κλήση του Βίκτορ Στίνα στην Εθνική Μολδαβίας, ενόψει των αγώνων των προκριματικών του Euro, κόντρα στην Αλβανία(17/06) και στην Πολωνία(20/06).

Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός που φέτος μετράει 27 συμμετοχές και 3 γκολ με την κόκκινη φανέλα, συμπεριλήφθηκε και πάλι στις κλήσεις του Ομοσπονδιακού προπονητή Serghei Clescenco και θα ενταχθεί στις υποχρεώσεις της εθνικής του ομάδας από τη Δευτέρα 05 Ιουνίου, ολοκληρώνοντας για φέτος τις υποχρεώσεις του με την ομάδα μας, καθώς θα είναι απών στον επερχόμενο αγώνα με τη Νίκη Βόλου».

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα