Δερμιτζάκης: «Θέλω να μείνω αλλά θα συζητήσουμε με τον πρόεδρο» (vid)

Newsroom
Ο Παύλος Δερμιτζάκης

bet365

Ο τεχνικός του Πανσερραϊκού, Παύλος Δερμιτζάκης μιλώντας μετά το 0-0 με τον ΠΑΟΚ Β' στην φιέστα ανόδου των «λιονταριών» επισήμανε πως θέλει να μείνει στην ομάδα και πως τις επόμενες ημέρες θα μιλήσει με τον πρόεδρο.

Γιορτινή η ημέρα στις Σέρρες, καθώς το καμάρι της πόλης ο Πανσερραϊκός πανηγύρισε την άνοδο στην Super League. Τα «λιοντάρια» είχαν πολλές αγωνιστικές πριν κερδίσει και τυπικά το πρωτάθλημα, ωστόσο στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ Β' έγινε η φιέστα, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0.

Μετά το τέλος; της αναμέτρησης ο Παύλος Δερμιτζάκης μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ ανέφερε τα εξής: «Λύθηκε μία μεγάλη αδικία που πήγαν να καθιερώσουν πέρσι. Είδαν το πρόβλημα που θα δημιουργούσε σε μια κατηγορία με μεγάλο ενδιαφέρον, την απαξιώνουν όλο και περισσότερο κάθε χρόνο. Προσπαθήσαμε να κάνουμε το χρέος μας σαν οργανισμός. Μια διοίκηση τρέχει πράγματα και έχει ξεκάθαρο στόχο, εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να υποστηρίξουμε με ευλάβεια στον αγωνιστικό χώρο».

Για την επόμενη μέρα: «Θέλω να ελπίζω ότι η επόμενη μέρα θα είναι καλύτερη για όλους. Θα γίνει ό,τι καλύτερο για την ομάδα. Εγώ θέλω πολύ να μείνω, θεωρώ ότι τις επόμενες μέρες θα συζητήσουμε με τον πρόεδρο, ό,τι κουβέντα θα κάνουμε είναι για το καλό της ομάδας».

Για τη βράβευσή του ως κορυφαίο προπονητή του Βορείου Ομίλου της Super League 2: «Το βραβείο αντικατοπτρίζει όλον τον οργανισμό, το επιτελείο που ήταν τα μάτια μου, τους ποδοσφαιριστές που έβγαζαν ό,τι δημιουργούσαμε, τον υπέροχο κόσμο που ήταν ο 13ος παίκτης και τη διοίκηση. Το αφιερώνω στην οικογένειά μου που με στηρίζει σε ό,τι κάνω στη ζωή μου».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα