Ευγενίου: «Δεδομένη η απόφαση να αποχωρήσω από τον Ηρακλή, υπάρχουν 10 παίκτες που μπορούν να διεκδικήσουν ότι και ο Μάρα»

Ευγενίου: «Δεδομένη η απόφαση να αποχωρήσω από τον Ηρακλή, υπάρχουν 10 παίκτες που μπορούν να διεκδικήσουν ότι και ο Μάρα»

Newsroom
Ευγενίου, Κούγιας

bet365

Ο Στράτος Ευγενίου ξεκαθάρισε πως η αποχώρησή του από τον Ηρακλή είναι δεδομένη, ενώ επισήμανε πως το πρόβλημα για τον «γηραιό» είναι μεγάλο καθώς ακόμα 10 παίκτες μπορούν να διεκδικήσουν ότι και ο Μάρα.

Ο Στράτος Ευγενίου μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis αναφέροντας τα εξής: «Οι μετοχές είναι σε μένα και θα είναι πάντα σε μένα. Η ομάδα θα διαχειριστεί από τον ΓΣ και θα διαχειριστεί και τις καταστάσεις. Εγώ δεν μπορώ να διαχειριστώ πλέον αυτή την κατάσταση. Στη συνέχεια θα στραφώ στα πολιτικά δικαστήρια για να δω αν θα έχω θέμα ως μέτοχος ομάδας. Δεν ξέρω τι θα κάνει ο ΓΣ και αν θα επιστρέψει την ομάδα στη Γ Εθνική. Τα χρέη προς το δημόσιο αφορούν το ΔΣ της τότε διοίκησης. Ο ΓΣ πρέπει να πιέσει για να αλλάξει ο νόμος, απαιτείται νομοθετική ρύθμιση. Εγώ δεν ζητάω να χαριστεί κάτι, ήρθε ο καιρός να γίνει και για τον Ηρακλή κάτι. Ειδικά για μια ΠΑΕ που έχει πληρώσει τα χρέη του προηγούμενου ΑΦΜ».

Για τον υπόθεση του Μάρα: «Η υπόθεση του Μάρα μπορεί να θεωρηθεί ως δεδικασμένο γιατί είναι η τελευταία χρονικά. Υπάρχει κίνδυνος για ποδοσφαιριστές που δεν έχουν κινηθεί μέχρι στιγμής κατά των ομάδων. Και δεν είναι μόνο για τον Ηρακλή αυτός ο κίνδυνος, είναι για τον Αρη, την ΑΕΚ, τον ΟΦΗ. Όλα αυτά προέρχονται από το νόμο Κοντονή. Αν ξέραμε πως θα ήταν μία υπόθεση και θα την πληρώναμε για να τελειώνουμε, θα το κάναμε. Υπάρχουν υποθέσεις που ο Ηρακλής έχει δικαιωθεί με την ίδια δικαστή και για την ίδια διοίκηση του Ηρακλή. Είναι 10 ποδοσφαιριστές μίνιμουμ που μπορούν να διεκδικήσουν κάτι αντίστοιχο με τον Μάρα».

Και συνέχισε: «Είναι δεδομένη η απόφασή μου για αποχώρηση από τον Ηρακλή. Εμένα με ενοχλεί πως οι νομοθεσίες δεν στρέφονται προς τα φυσικά πρόσωπα που δημιουργούν τα χρέη και θέλουν να τα πληρώνουν άλλοι. Εγώ στρέφομαι προς τον ΠΣΑΠΠ σήμερα που δεν προστατεύει τα μέλη του γιατί ο Ηρακλής έχει ποδοσφαιριστές αυτή τη στιγμή. Ας κοιτάξουν να αλλάξουν τη νομοθεσία, αλλά δεν γίνεται ο κάθε τυχάρπαστος να έρχεται να κάνει χρέη και να μην είναι υπόλογος. Ποτέ σοβαρή οικονομική πρόταση δεν έχει υπάρξει προς τα εμένα. Ακόμη και ο κ. Κούγιας είδατε τι είπε. Μέχρι χθες είχαμε επικοινωνία».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα