Μεγάλο φαβορί στον Βόρειο ο Πανσερραϊκός, μάχη τριών ομάδων για την πρωτιά στο Νότιο

Κηφισιά - Καλλιθέα

bet365

Με 9 αγωνιστικές να απομένουν ο Πανσερραϊκός φαντάζει ως το τεράστιο φαβορί για την πρώτη θέση στον Βόρειο Όμιλο με την ΑΕΛ να παλεύει για το θαύμα. Κηφισιά, Athens Kallithea και Απόλλων Σμύρνης θα παλέψουν στο Νότιο.

Μπήκαμε στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση της Super League 2, καθώς μένουν πλέον 9 αγωνιστικές για να δούμε ποιος θα βρεθεί στην κορυφή σε Βόρειο και Νότιο Όμιλο. Ουσιαστικά στον Βόρειο το μεγάλο φαβορί είναι ο Πανσερραϊκός που βρίσκεται 9 βαθμούς μπροστά από την ΑΕΛ, η οποία με την σειρά της θα προσπαθήσει για το «θαύμα». Οι «βυσσινί» θα τα παίξουν όλα για όλα την 23η αγωνιστική όταν θα υποδεχθούν τους Σερραίους σε ένα παιχνίδι τελικό γι’ αυτούς, καθώς αν δεν κερδίσουν μένουν ουσιαστικά εκτός διεκδίκησης τίτλου. Όσον αφορά το πρώτο παιχνίδι που σε περίπτωση ισοβαθμίας μπορεί να παίξει ρόλο, ο Πανσερραϊκός είχε επικρατήσει στις Σέρρες με 2-1.

Η «μάχη» της πρωτιάς στον συγκεκριμένο όμιλο είναι «μάχη» δύο ομάδων που ωστόσο έχει ένα τεράστιο φαβορί, αυτή των Σερρών, ενώ η Αναγέννηση Καρδίτσας που έχει 38 είναι εξαιρετικά δύσκολο έως απίθανο να καλύψει μια διαφορά 11 πόντων. Αξίζει να αναφερθεί πως η ΑΕΛ περιμένει την αθλητική δικαιοσύνη για να δει τι θα γίνει με το εκτός έδρας ματς με τη Νίκη Βόλου, ένα Θεσσαλικό ντέρμπι που διακόπηκε στο 49’ λόγω επεισοδίων με τους «βυσσινί» να προηγούνται με 2-1. Αν πάρουν οι Λαρισαίοι πάρουν τους βαθμούς αυτούς και το ντέρμπι, τότε η διαφορά θα μειωθεί στους 3, αλλά οι Θεσσαλοί έχουν και ρεπό που δεν έχουν οι Σερραίοι.

Κηφισιά - Απόλλων Σμύρνης

Τρεις στο Νότο θα παλέψουν για την πρωτιά

Εντελώς διαφορετικά είναι τα πράγματα στο Νότιο Όμιλο, καθώς και εκεί μπορεί να υπάρχει φαβορί, αλλά σίγουρα όχι τόσο μεγάλο, ενώ 3 ομάδες θα παλέψουν για την πρωτιά, καθώς η διαφορά του πρώτου από τον τρίτο είναι 7 βαθμούς. Στην κορυφή βρίσκουμε την Κηφισιά που έχει 51 βαθμούς, με την Athens Kallithea να ακολουθεί με 46, ενώ τρίτος είναι ο Απόλλωνας Σμύρνης με 44. Η ομάδα της Καλλιθέας έχει μάλιστα και έναν αγώνα λιγότερο, κάτι που μεγαλώνει ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον.

Όσον αφορά τα μεταξύ τους παιχνίδια, που ξαναλέμε πως μπορούν να παίξουν ρόλο σε πιθανές ισοβαθμίες, στον πρώτο γύρο η Κηφισιά επικράτησε της Athens Kallithea με 2-0, Απόλλων Σμύρνης και Athens Kallithea αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1, ενώ στο Κηφισιά – Απόλλων Σμύρνης πήρε μεγάλη νίκη με 2-3. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» θα παίξει σημαντικό ρόλο για την πρωτιά καθώς θα φιλοξενηθεί την 27η αγωνιστική από την Athens Kallithea, ενώ θα υποδεχθεί την 30η την Κηφισιά, σε μια αναμέτρηση που μπορεί να κρίνει και το πρωτάθλημα στο Νότιο Όμιλο. Τέλος στον Β’ γύρο οι Athens Kallithea και Κηφισιά αναδείχθηκαν ισόπαλες με 3-3 μετά από ένα μεγάλο ντέρμπι.

Τα παιχνίδια που μένουν ως το τέλος για τους διεκδικητές σε Βόρειο και Νότιο Όμιλο

Πάμε να δούμε τώρα τα παιχνίδια που μένουν σε Πανσερραϊκό και ΑΕΛ στον Βόρειο Όμιλο, αλλά και σε Κηφισιά, Athens Kallithea και Απόλλωνα Σμύρνης στο Νότιο.

Βόρειος Όμιλος
Πανσερραϊκός (1ος με 49 βαθμούς)

22η: Βέροια εντός
23η: ΑΕΛ εκτός
24η: Απόλλων Πόντου εντός
25η: Αναγέννηση Καρδίτσας εκτός
26η: Διαγόρας εντός
27η: Ηρακλής Λάρισας εκτός
28η: ΠΑΟΚ Β' εντός
29η: Νίκη Βόλου εκτός
30η: Απόλλων Λάρισας εντός

ΑΕΛ (2η με 40 βαθμούς)
22η: Ηρακλής εκτός
23η: Πανσερραϊκός εντός
24η: Παναθηναϊκός Β' εκτός
25η: Μακεδονικός εντός
26η: Βέροια εκτός
27η: Ρεπό
28η: Απόλλων Πόντου εντός
29η: Αναγέννηση Καρδίτσας εκτός
30η: Διαγόρας εντός

Νότιος Όμιλος
Κηφισιά (1η με 51 βαθμούς)

22η: Ρεπό
23η: ΑΕΚ Β' εντός
24η: Ηρόδοτος εκτός
25η: Ολυμπιακός Β' εντός
26η: Παναχαϊκή εκτός
27η: Χανιά εντός
28η: Επισκοπή εκτός
29η: Καλαμάτα εντός
30η: Απόλλων Σμύρνης εκτός

Athens Kallithea (2η με 46 βαθμούς)
22η: Ολυμπιακός Β' εκτός
23η: Παναχαϊκή εντός
24η: Χανιά εκτός
25η: Επισκοπή εντός
26η: Καλαμάτα εκτός
27η: Απόλλων Σμύρνης εντός
28η: Ηλιούπολη εκτός
29η: Αιγάλεω εντός
30η: ΠΑΟ Ρουφ εκτός

Απόλλων Σμύρνης (3ος με 44 βαθμούς)
22η: Καλαμάτα εκτός
23η: Ρεπό
24η: Ηλιούπολη εντός
25η: Αιγάλεω εκτός
26η: ΠΑΟ Ρουφ εντός
27η: Athens Kallithea εκτός
28η: Προοδευτική εντός
29η: ΟΦ Ιεράπετρας εντός
30η: Κηφισιά εντός

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα