Γκουτσίδης: «Για να κερδίσει η ΑΕΛ έπρεπε να 'ματώσουμε'»

Γκουτσίδης: «Για να κερδίσει η ΑΕΛ έπρεπε να 'ματώσουμε'»

Newsroom
goutsidis

bet365

Ο Παναγιώτης Γκουτσίδης, τεχνικός της ΑΕΛ, στάθηκε στο πόσο δύσκολο ήταν για τους «βυσσινί» το χθεσινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ Β', όπου και επικράτησαν 3-2.

Στο πόσο δύσκολη ήταν η χθεσινή (31/3) νίκη (3-2) της ΑΕΛ επί του ΠΑΟΚ Β' στάθηκε ο Παναγιώτης Γκουτσίδης, τεχνικός των «βυσσινί», ύστερα από τη λήξη της αναμέτρησης. «Ξέραμε ότι είχαμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Θεωρώ ότι είναι μία ομάδα από τις καλύτερες, αν όχι η καλύτερη, όσον αφορά ταλέντο και μεγάλο μέλλον σ΄ αυτήν την ομάδα. Και όπως είχα πει τα παιδιά, για να κερδίσεις αυτήν την ομάδα πραγματικά όχι μόνο πρέπει να παίξεις ποδόσφαιρο, αλλά πρέπει να “ματώσεις” κιόλας. Υπήρχε η διάθεση, υπήρχε το καλό ξεκίνημα, βάλαμε ένα πολύ ωραίο γκολ. Από εκεί και πέρα πιστεύω ότι πρέπει να διορθώσουμε κάποια πράγματα, έτσι ώστε να διαχειριζόμαστε καλύτερα το παιχνίδι, έτσι ώστε να μη δεχόμαστε εύκολα γκολ. Βάλαμε ένα γκολ με συνδυασμό και δεχθήκαμε δύο εύκολα γκολ από λάθη δικά μας. Είναι πολύ δύσκολο να ανατρέψεις την ψυχολογία, όταν σκοράρεις, σε ισοφαρίζουν, ξανασκοράρεις, ξαναϊσοφαρίζουν και έχεις να αντιμετωπίσεις φυσικά και αυτήν την ομάδα. Τα παιδιά προσπάθησαν πάρα πολύ, βγάλαν κούραση, προσπαθήσαμε να βάλουμε πιο φρέσκους παίκτες όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Και εκεί βοηθήθηκε η ομάδα όσον αφορά το κομμάτι να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε σ’ αυτήν την ομάδα και να φθάσουμε κοντά στην αντίπαλη εστία και στο τέλος να είμαστε και τυχεροί, ο Σουλούκος να αποκρούσει το πέναλτι και ο Μάριος να το βάλει και να κάνουμε μια μεγάλη νίκη. Μία νίκη που πραγματικά θα δώσει ψυχολογία και θα δώσει χρόνο πάνω από όλα σε αυτά τα παιδιά να ξεκουραστούν, για να μπορέσουν τουλάχιστον να παρουσιάζονται μέσα στον αγωνιστικό χώρο έτσι όπως θέλουμε εμείς, έτσι όπως θέλει και ο κόσμος. Πιο μαχητές, πιο δυνατοί, με μεγάλη διάρκεια στο παιχνίδι. Αυτό μας λείπει από την ομάδα», είπε αρχικά.

Μετά του μεταφέρθηκε πως υπήρξαν ορισμένα σχόλια από την εξέδρα, αναφορικά με τις επιλογές παικτών που έκανε. «Πέρυσι που ήρθα ο Μιλτιάδης δεν έπαιζε ούτε σε διπλό. Οπως και ο Νίνο. Εγώ ήμουν αυτός που τους χρησιμοποίησε σε επίσημα παιχνίδια και θα φανεί αν έκανα καλά ή όχι».

Κλείνοντας του ζητήθηκε ένα σχόλιο για τη διαιτησία, σε σχέση και με το πρόσφατο παιχνίδι της ομάδας του κόντρα στον Πανσερραϊκό. «Ο Βάτσιος και σε άλλα παιχνίδια από ότι έχω δει έχει αφήσει προβληματισμό. Στο πέναλτι του ΠΑΟΚ περίμενα να δω κόρνερ και είδα να δείχνει την άσπρη βούλα. Δεν μπορώ να συγκρίνω με το έγκλημα που έγινε με τον Πανσερραϊκό. Θα μπορούσαμε στο ημίχρονο να κερδίζουμε 0-3 και πήγαμε μόλις με 0-1 και με αποβολές και εντάσεις. Αυτοί που ήμασταν στο γήπεδο μπορούμε να πούμε μόνο τι έγινε. Ηταν μια κλοπή και όσα χρόνια είμαι στο ποδόσφαιρο, η διαιτησία με τον Πανσερραϊκό είναι η χειρότερη που έχω βιώσει».


@Photo credits: INTIME
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα