Οφρυδόπουλος: «Έχουμε ένα-δυο παιδιά που μπορούν να στελεχώσουν την πρώτη ομάδα της ΑΕΚ» (vid)

Οφρυδόπουλος: «Έχουμε ένα-δυο παιδιά που μπορούν να στελεχώσουν την πρώτη ομάδα της ΑΕΚ» (vid)

Newsroom
Οφρυδόπουλος

bet365

Ο τεχνικός της ΑΕΚ Β', Σωκράτης Οφρυδόπουλος μετά την ήττα με 0-2 από τον Απόλλωνα Σμύρνης μίλησε για το ταλέντο ορισμένων παιδιών από τη δεύτερη ομάδα των κιτρινόμαυρων.

Η ΑΕΚ Β' γνώρισε την ήττα με 0-2 από τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Σεραφείδειο και μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος είπε στην ΕΡΤ:

«Σίγουρα είναι δύο διαφορετικές χρονιές σε σχέση με την περσινή. Θα μου επιτρέψετε να πω δύο λόγια πρώτα για το ματς. Δεχθήκαμε δύο γκολ. Ένα πολύ νωρίς και ένα από ένα γκολ-δώρο δικό μας. Είχαμε πάντως και εμείς τις ευκαιρίες. Ήμασταν απειλητικοί. Είχαμε και δοκάρι. Για να φτάσουμε σε αυτό που είπατε. Σε σχέση με πέρυσι έφυγαν 10 παίκτες. Κάποια έχουν πάει στην πρώτη ομάδα όπως ο Κοσίδης και ο Χατζηεμμανουήλ που τους βλέπουμε μόνο όταν κατεβαίνουν για να παίξουν», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Τα παιδιά που έχουν έρθει, δεν είχαν την απαραίτητη κάλυψη από το σκάουτινγκ, από την Κ19. Προσπαθούμε να έχουμε μία καλή εικόνα. Παίζαμε απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα που πάει για άνοδο. Πήγαμε καλά. Σίγουρα δεν μας ικανοποιεί που δεν κερδίζουμε. Μαθαίνεις να κερδίζεις μαθαίνεις και να χάνεις. Το κέρδος είναι η εξέλιξη ενός ποδοσφαιριστή και είναι κίνητρο για μας. Έχουμε 1-2 παιδιά που μπορούν να στελεχώσουν την πρώτη ομάδα. Έχουμε πάρει τον Ζίνι, είναι ένα στοίχημα για μας. Παίζει στην Εθνική Ανγκόλας. Έχουμε άλλον έναν γύρο μπροστά μας».

@Photo credits: INTIME
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα