Προοδευτική-Αιγάλεω: Συμπλοκές οπαδών των «βυσσινί» με Ιωνικούς (vid)

Newsroom
Επεισόδια στη Σπάθας με Ιωνικούς και Προοδευτικάνους
Δυστυχώς δεν έλειψαν τα επεισόδια πριν από το ντέρμπι Προοδευτική-Αιγάλεω, καθώς υπήρξαν συμπλοκές στην Πλατεία Σπάθας. Μαρτυρία στο Gazzetta θέλει να έπεσαν φωτοβολίδες ευθείας βολής σε παιδική χαρά.

Οπαδοί του Ιωνικού και αντίστοιχοι της Προοδευτικής, οι οποίοι διέσχισαν την Γρηγορίου Λαμπράκη προκειμένου να βρεθούν στο γήπεδο του Σχιστού Κερατσινίου για το ματς των βυσσινί με το Αιγάλεω, δημιούργησαν επεισόδια μεγάλης έντασης.

Οι συμπλοκές έγιναν στην πλατεία Σπάθας, απέναντι από το γήπεδο της Νεάπολης, όταν σύμφωνα με μαρτυρία στο Gazzetta: «'Προοδευτικάνοι' πέταξαν φωτοβολίδες ευθείας βολής μέσα στην πλατεία όπου υπήρχε παιδική χαρά με παιδάκια. Γονείς τα πήραν και έφυγαν με εκείνα να κλαίνε. Μάλιστα, κάποιοι πέρασαν μέσα από την πλατεία με τα μηχανάκια τους. Όταν έγινε αυτό, κάποιοι Ιωνικοί που ήταν στις καφετέριες κατέβηκαν και απάντησαν. Είναι τραγικό αυτό που έγινε από τη στιγμή που υπήρχαν μικρά παιδιά στην πλατεία».

Αντικείμενα στο δρόμο μετά από συμπλοκές οπαδών Προοδευτικής και Ιωνικού

Στο σημείο έπεσαν πέτρες, ενώ υπήρξαν οδομαχίες με καδρόνια και φωτοβολίδες, ενώ κάηκε κι ένα μηχανάκι. Η κατάσταση αποκλιμακώθηκε λίγο μετά τις 14.00, ενώ έφτασε στο σημείο και μια διμοιρία ΜΑΤ.

«Τα παιδιά, τα παιδιά! Τα παιδιά μας πού είναι;»

Στο video που ακολουθεί ακούγονται απεγνωσμένες μάνες να ψάχνουν τα παιδιά τους, φωνάζοντας: «τα παιδιά, τα παιδιά»!

Το καμμένο μηχανάκι:

Photo Credits: Gazzetta

@Photo credits: INTIME
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα